Tyler Boyd

ABD asıllı 24 yaşındaki futbolcu Tyler Boyd kariyerine Yeni Zelanda’nın Melville United takımında başladı. 2017 sezonunda kadar ülkesinin farklı takımlarında top koşturan genç forvet ardından Guimares’e transfer oldu.


Portekiz’de forma giymeye devam eden Boyd 2019’da ise Ankaragücü’ne kiralandı. Kiralık dönemi bitince Guimares’e geri dönen Tyler Boyd’un adı Beşiktaş ile anılıyor. Kariyerinde 43 golü bulunan futbolcu Süper Lig’de 6 gol 4 asist istatistiğine sahip.


Sağ ayağını etkin olarak kullanan Tyler Boyd 1.80 boyunda ve 24 yaşında. İleri ucun yanı sıra sol ve sağ kanatta da oynayabilen ABD’li oyuncu Süper Lig’de 1.235 dakika süre aldı.

FIFA'dan Beşiktaş'a şok ceza! Tazminat ödenecek
Galatasaray öldü öldü dirildi... Çaykur Rizespor engeli 4 golle aşıldı! Rize'de gol sesi çıkmadı
Tyler Boyd atıyor, Yiğido kazanıyor Sivasspor deplasmanda Göztepe'ye 5 çekti! "Hem takımım için hem de Beşiktaş için çok çok mutluyum" Sivasspor, Tyler Boyd'u açıkladı Beşiktaş'ta Lens ve Douglas elde kaldı Beşiktaş'a Boyd ve Hasic piyangosu Bu iddia doğruysa... Beşiktaş'ta Tyler Boyd şaşkınlığı Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Beşiktaş'ta korona paniği! İdmana çıkmak istemedi Abdullah Avcı'dan Tyler Boyd'a izin çıkmadı! Beşiktaş'ta 4 futbolcu yolcu! Beşiktaş'tan derbi öncesi ayrılık haberi! Beşiktaş'ta forma numaraları belli oldu! "Beşiktaş'ın transferden önce..." Beşiktaş'tan Konoplyanka çalımı! İşte Kartal'ın yeni yengesi! Tyler Boyd sağlık kontrolünden geçti!