Sivasspor, Tyler Boyd'u açıkladı

Sivasspor Beşiktaş'tan Tyler Boyd'u sezon sonuna kadar kiraladı. Kırmızı-Beyazlılar, Samsunspor'a giden Yasin Öztekin'in yerini Amerikalı kanat forvetiyle doldurmuş oldu. Boyd, çarşamba günü BB Erzurumspor maçında forma giyebilecek.

Beşiktaş'ın kiralık listesine koyduğu ABD'li forvet Tyler Boyd, sezonu Sivasspor formasıyla tamamlayacak. Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın isteği doğrultusunda 26 yaşındaki futbolcuyla bir süredir temas halinde olan Yiğidolar, evrakların tamamlanmasıyla transferi açıkladı.

Boyd, İstanbul'da Sivasspor Asbaşkanı Selahattin Akyüz'ün katılımıyla sözleşmeyi imzaladı. Sivas'a yarın gitmesi beklenen Amerikalı futbolcunun çarşamba günü Süper Lig'in 23. haftasında oynanacak BB Erzurumspor maçında forma giyebileceği belirtildi. 

Boyd'un Beşiktaş'la sözleşmesi 2023 yılına kadar devam ediyor. Jeremain Lens'i Fatih Karagümrük'e, Güven Yalçın'ı da Serie A ekiplerinden Lecce'ye kiralayan Siyah-Beyazlılar, Isimat-Mirin'in ise sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetmişti.

Sivasspor, Tyler Boyd'u açıkladı

SİVASPOR'UN 4. ARA TRANSFERİ

Süper Lig'de istediği gibi bir ilk yarı performansı sergileyemeyen Sivasspor, ara transfer döneminde kadrosunu 4 isimle güçlendirdi. Kasımpaşa'nın 27 yaşındaki sağ beki Ahmet Oğuz'u bedelsiz olarak kadrosuna katan Yiğidolar, Boyd'un yanı sıra Sancaktepe FK'dan 24 yaşındaki kaleci Emre Satılmış ve Ümraniyespor'un 25 yaşındaki sağ beki Alaaddin Okumuş'u renklerine bağladı. Kaleci emre daha sonra Hemikoğlu Trabzon'a kiralandı.

Ocak ayında Sivas'tan ayrılan isimler ise şunlar: Yasin Öztekin (Samsunspor), Barış Yardımcı (Konyaspor), Armin Djerlek ve Eren Şahin (Sivas Belediyespor-kiralık)

Sivasspor, Tyler Boyd'u açıkladı ile ilgili etiketler Tyler Boyd Sivasspor Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.