ABD'nin futbol aşkı büyüyor: Seyirci rekoru kırıldı!

ABD profesyonel futbol ligi olan MLS'te Los Angeles Galaxy ve Los Angeles FC arasında oynanan El Trafico derbisinde seyirci rekoru kırıldı. Rose Bowl Stadyumu'nda oynanan mücadelede tam 82 bin 110 taraftar maçı takip etti.

Amerika Birleşik Devletleri'nde futbol sektörü ve sevgisi her geçen gün büyümeye devam ediyor. Dün oynanan Los Angeles Galaxy - Los Angeles FC maçında bir rekor kırıldı.

MLS'te derbi mücadelesinde Los Angeles Galaxy, Los Angeles FC'yi 2-1 mağlup etti. El Trafico adı verilen derbide Los Angeles Galaxy'ye galibiyeti getiren golleri eski Beşiktaşlı Tyler Boyd ve Riqui Puig kaydetti. Los Angeles FC'nin tek golü ise Ilie Sanchez'den geldi.

SEYİRCİ REKORU

El Trafico olarak adlandırılan derbide seyirci kırıldı. Los Angeles derbisini tribünlerde tam 82 bin 110 kişi takip etti.

Bir önceki rekor geçtiğimiz yıl Charlotte FC'nin ilk iç saha maçında 74 bin 479 kişi ile kırılan rekordu.

Los Angeles Galaxy, batı konferansında 19 puanla 13. sırada yer alırken, Los Angeles FC ise 32 puanda kaldı.

ABD'nin futbol aşkı büyüyor: Seyirci rekoru kırıldı! ile ilgili etiketler ABD MLS futbol Amerika
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.