Tülin Şahin

TÜLİN ŞAHİN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Tülin Şahin, 13 Aralık 1980 tarihinde Danimarka'da dünyaya geldi. Çocukluğunu Danimarka'da geçiren Şahin, 1998 yılında bu ülkeden ayrılarak profesyonel mankenlik için Paris'e gitti. Türkiye'ye bir markanın mankenlik işi için gelen Tülin Şahin, Amerikalı manken Cindy Crawford'a olan benzerliği ile çok konuşuldu. Tülin Şahin, bu benzerliğin ardından ailesinin Sivaslı olması dolayısıyla "Sivaslı Cindy" olarak anılmaya başlandı.

Paris Moda Haftası, Londra Moda Haftası, Milano Moda Haftası ve New York Moda Haftası gibi dört büyük moda haftasında görevler aldı. Ralp Lauren, Silk and Cashmere, Hublot, Victoria Secret, Audi gibi daha birçok dünya markası ile çalıştı.

Türkiye Kültür Bakanlığı tarafından Türkiye reklam elçisi seçildi. Global Citizen ForumTürkiye elçisi ve Unicef Türkiye elçisi seçildi.

2005 yılında evlendiği şef ve televizyoncu Mehmet Özer ile 2017 yılında anlaşmalı olarak boşandı.

Zayıflamak isteyen kadınlara yönelik "Beslenme ve diyet üzerine Sırlar", "Siz Hâlâ Diyet mi Yapıyorsunuz?" ve "Kral Prens ve Fakir" kitaplarını yazmıştır.

1986'da Olacak O Kadar'da, 1996'da Tatlı Kaçıklar dizisinde ve 1999'da Gece Şahinleri filminde rol almıştır.

Tülin Şahin eski sevgilisi Pedro De Noronha'dan yine şikayetçi oldu
Tülin Şahin mahrem fotoğraflarını paylaştığı iddiasıyla eski sevgilisinden şikayetçi oldu Ünlü mankenler Diyarbakır'ın tarihi mekanlarında defile gerçekleştirdi
Eski sevgilisi ve kızının babası Pedro de Noronha, Tülin Şahin'in cezalandırılmasını istedi Tülin Şahin hamilelik fotoğraflarını paylaşan eski sevgilisiyle mahkemelik oldu Tülin Şahin ile kızının babası arasındaki kavga boyut değiştirdi! Tülin Şahin ile kızının babası Pedro de Noronha arasındaki gerilim tırmanıyor Pedro de Noronha'nın Tülin Şahin ile ilgili anlattıkları ağızları açıkta bıraktı! Eski eşi Pedro, Tülin Şahin'e hapis talebiyle dava açtı! Tülin Şahin'in kızının babası Pedro de Noronha hakkındaki iddiaları hayal ürünü çıktı Tülin Şahin'den 1,5 yaşındaki kızının babasıyla ilgili kan donduran iddialar! Tülin Şahin'e iyi haber! Kızının babası Pedro de Noronha'ya uzaklaştırma kararı aldırdı Ünlü mankenler defile yorgunluğunu atlarla attılar Tülin Şahin akıllı mı, saf mı? Tülin Şahin'in eski eşi Noronha sessizliğini bozdu! Hadise'den Tülin Şahin'e destek! Tülin Şahin'den şok eden ayrılık açıklaması! "Hamileyken dondurma yedim diye..." Tülin Şahin ve Pedro de Noronha mahkemelik oldu, gerçek ortaya çıktı! Tülin Şahin kızının babası ile mahkemelik oldu! Tülin Şahin kızıyla podyumda! Bebeğinin kordon kanını saklattırdı! Tülin Şahin'in mutlu günü... "Kızımdan dayak yedim" Pehlivanlarla podyuma çıktı! Tülin Şahin: Aklımda milyonlarca soru var! Ünlü isimler Dünya Sivaslılar Günü'nü unutmadı! Tülin Şahin mayosuyla 6.ay pozu verdi! "Modellerin dişleri çürük, halsiz ve kambur..." Tülin Şahin ve iş adamı sevgilisi el ele! Tülin Şahin ünlü iş adamı ile evleniyor!