Tülin Şahin hamilelik fotoğraflarını paylaşan eski sevgilisiyle mahkemelik oldu

42 yaşındaki ünlü manken Tülin Şahin, eski sevgilisi ve kızının babası Pedro de Noronha hakkında suç duyurusunda bulundu. Sosyal medyadan mahrem fotoğraflarını yayınlayarak hakaret içerikli paylaşımlar yaptığını iddia eden Şahin, Noronha hakkında tedbir kararı aldırdı.

Tülin Şahin ile Portekizli iş insanı Pedro De Noronha’nın 2019’yılında Siena Leyla adını verdikleri kızları oldu ancak çiftin beraberliği kısa sürdü. Ayrılık sonrası kızları yüzünden sürekli karşılıklı davalık olan eski sevgililer yeniden mahkemelik oldu.

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Şahin, savcılığa başvurarak eski sevgilisi hakkında ‘özel hayatın gizliliğini ihlal’ ve ‘haberleşmenin gizliliğini ihlal’ suçlarından suç duyurusunda bulundu.

Tülin Şahin hamilelik fotoğraflarını paylaşan eski sevgilisiyle mahkemelik oldu


ESKİ AŞKI TÜLİN ŞAHİN HAKKINDA RÖPORTAJLAR VERDİ

Dilekçedeki iddialara göre Pedro de Noronha, Tülin Şahin’in tanınmışlığı ve statüsünden faydalanarak birçok gazete ve dergiye ünlü manken hakkında röportajlar verdi.

INSTAGRAM SAYFASI AÇIP TÜLİN ŞAHİN'İN FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI

Noronha en son sosyal medya platformu Instagram üzerinden ‘siena için adalet’ kullanıcı ismiyle bir profil sayfası açtı. Pedro de Noronha, bu profil üzerinden Tülin Şahin’in rızası dışında bikinili ve hamilelik dönemindeki fotoğraflarını kullandı. Ardından Tülin Şahin’in onurunu kıran ve toplumdaki itibarını sarsan, iftira ve hakaret içerikli paylaşımlar yaptı.

Tülin Şahin hamilelik fotoğraflarını paylaşan eski sevgilisiyle mahkemelik oldu

Tülin Şahin hamilelik fotoğraflarını paylaşan eski sevgilisiyle mahkemelik oldu ile ilgili etiketler Tülin Şahin suç duyurusu mahkeme Pedro De Noronha tedbir kararı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.