Gelinlikle poz verdi; sosyal medyanın konusu haline geldi!

Model Didem Soydan, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından gelinlik çekimine ait fotoğraf paylaştı. Üzerinde gelinlik, telefonla konuşurken çekilmiş karesini instagram'da paylaşan Didem Soydan, kısa sürede çok sayıda beğeni aldı. 33 yaşındaki model, bir süre sonra fotoğrafını yoruma kapatsa da o zamana kadar takipçilerinden dikkat çekici yorumlar aldı. Bunlar arasında en ilginç olanı ise bir dönem flört ettiği ve sonrasında arkadaş kalmayı başardığı model Umut Eker’in yorumu oldu. Didem Soydan kimdir ve kaç yaşındadır? Detaylar haberimizde...

New York Manhattan'da yapılan çekimlerde fotoğrafçı Coşkun Turgut'un objektifine poz veren Soydan nefesleri kesti. Son dönemlerde sosyal medya hesabından paylaştığı cesur fotoğraflarla adından söz ettiren Didem Soydan'ın New York'ta yapılan çekimlerde de içini gösteren kıyafet giymesi dikkat çekti. Didem Soydan, paylaştığı fotoğrafı kısa bir süre sonra yoruma kapattı. Bunun nedeni ise takipçilerinden dikkat çekici yorumlar alması oldu. Bunlar arasında en ilginç olanı ise bir dönem flört ettiği ve sonrasında arkadaş kalmayı başardığı model Umut Eker'in yorumu oldu. Didem Soydan kimdir ve kaç yaşındadır? Detaylar haberimizde...

didem-soydan-icini-gosteren-kiyafetle-new-york-10256978_2286_m

Model Didem Soydan, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından moda çekimine ait fotoğraf paylaştı. Soydan'ın paylaştığı bu fotoğrafa geçmişte aşk yaşadığı iddia edilen Umut Eker'in yaptığı yorum herkesi şaşırttı.
Manken Didem Soydan, tasarımcı Züleyha Kuru'nun imzasını taşıyan gelinlikler içinde kamera karşısına geçti.

GÜZELLİĞİYLE NEFES KESTİ

New York Manhattan'da yapılan çekimlerde fotoğrafçı Coşkun Turgut'un objektifine poz veren Soydan nefesleri kesti.

İÇİNİ GÖSTEREN KIYAFET TERCİH ETTİ

Son dönemlerde sosyal medya hesabından paylaştığı cesur fotoğraflarla adından söz ettiren Didem Soydan'ın New York'ta yapılan çekimlerde de içini gösteren kıyafet giymesi dikkat çekti.

soydandidem

DİDEM SOYDAN KİMDİR?

Türkiye’nin en iyi mankenlerinden olan Didem Soydan, 1984 yılında İstanbul’da doğmuştur. Anne tarafı Bulgaristan ve Yunanistan göçmeni, babası ise Arnavutluk'tan göç etmiş bir ailenin çocuğudur.

KARİYERİ

Üniversite yıllarında çalıştığı Diesel adlodacı Ümit Ünal tarafından modellik teklifi gelince bir ay sonra La Russie defilesinde yer aldı. Bu defilede birçok ünlü modacı ve fotoğrafçı tarafından beğenildi. Modellik kariyerinde hızlı adımlarla ilerleyen Didem Soydan Türkiye'nin birçok ünlü modacısıyla birlikte çalıştı. İstanbul'da düzenlenen moda haftaları kapsamındaki Fashion Week defilelerinde tasarımcıların en çok tercih ettiği modeller arasında yer aldı.

Didem Soydan, modellik işine girmeden önceki işinde yani Diesel mağazasında sonradan modacı olan Umut Eker ile birlikte çalışıyorlardı.

Modellik kariyerinde hızlı adımlarla ilerleyen Didem Soydan Türkiye’nin birçok ünlü modacısıyla birlikte çalışmış ve tasarımlarını podyumda taşıma fırsatı bulmuştur. İstanbul’da düzenlenen moda haftaları kapsamındaki Fashion Week defilelerinde tasarımcıların en çok tercih ettiği modeller arasında yer alan Soydan, birçok defilede de baş mankenlik yapmıştır. Soydan modellik kariyerinin yanı sıra Star TV’de yayınlanan Aramızda Kalsın ve ATV ekranlarında yayınlanan Uçurum dizilerinde de rol almıştır.

Şarkıcı Can Bonomo’yla olan ilişkisi ile medyada yankı uyandıran Didem Soydan, 2013 yılının aralık ayında Turkcell’in davetlisi olarak Golden Globe (Altın Küre) Ödül Töreni’ne gitmiştir.

Didem Soydan karanlıktan korktuğunu söylemiştir. Kişilerin hakkını savunması için asi olması gerektiğini vurgulamıştır. Çabuk sinirlenen biri olduğunu da söylemiştir. Koç burcudur. 2013 yılında uçurum dizisinde yer almıştır.

Didem Soydan 1 Nisandaki İtalya da yapılan Uluslararası Calzedonia Summer Show defilesinde yer almıştır. Genç manken uluslararası bir defile de ilk kez yer almıştır. Calzedonia Summer Show da podyuma çıkan ilk Türk mankendir. Bu olay ile kariyerinde büyük bir başarıya imza atmıştır.

FİLMLERİ VE DİZİLERİ

2015 - Aşk Yeniden (İrem) (TV Dizisi)
2014 - Mutlak Adalet (Memur) (Sinema Filmi)
2013 - Güzel Çirkin (Lena) (TV Dizisi)
2013 - Aramızda Kalsın (Yelda)(TV Dizisi)
2012 - Uçurum (TV Dizisi)
2012 - Bir Hikayem Var (Sinema Filmi)

Umut_Eker_21

UMUT EKER KİMDİR?

Umut Eker kimdir, Show TV 2. sezon “Bu Tarz Benim” yarışması Jüri Üyesi

Umut Eker, 1983 yılında İstanbul Bakırköy’de doğmuştur. Babası finans uzmanıydı. Umut Eker, babasının isteği ve ısrarı ile açıköğretimde bankacılık ve sigortacılık eğitimi almıştır, ama bitiremeden bırakmıştır.

Üniversite yıllarında bir bankada staj yapmaya başladı ancak, bankacı olmak istemediği için her şeyi bırakıp gitti. Üst giyimden ayakkabıya, çantadan aksesuara kadar geniş bir ürün yelpazesinde satış yapan “Diesel” Türkiye mağazalarında 2 sene satış temsilcisi, 1 sene de mağaza müdürü olarak çalıştı. Burada çalışırken manken Didem Soydan tarafından fark edilerek modellik yapması teklif edilir. 2002 yılında Diesel’den ayrılarak birkaç arkadaşıyla bir “street Fashion” markasını kurdu. Ardından oldukça hızlı büyüdüler ve yurt dışında birçok ülkeye ihracat yaptı. 2012 yılında hisselerini devrederek bu ortaklıktan ayrıldı.

Modaya Merter’deki tekstil firmalarından bazılarına erkek denim modelleri tasarlayarak başladı. Bir yandan da dergi çekimlerinde erkek modellerin stil danışmanlığını yaptı.

Konuşurken R’leri söyleyemeyen ve ilk dövmesini 17 yaşında yaptıran Umut Eker‘in vücudunda bol miktarda dövme vardır. Umut Eker, bedenindeki o dövmelerin anlamını şöyle açıklıyor.

Umut Eker, 2009 – 2012 yılları arasında modacı Simay Bülbül ile birlikte oldu, ardından 2012 yılında oyuncu Naz Elmas ile birliktelik yaşadı. Ama bu da uzun sürmedi. 2013 yılında Gonca Vuslateri ile arkadaşlık yaptı.

Tarkan, Ziynet Sali, Beyazıt Öztürk, Bengü, Emre Altuğ, Gülçin Ergül gibi ünlülere stil danışmanlığı yaptı.

2015 yılında; sunuculuğunu Ebru Akel‘in yapacağı Show TV 2. sezon “Bu Tarz Benim” yarışmasında; Jüri koltuğunda renkli kişiliğiyle ünlü modacı Cemil İpekçi, tasarımcı Umut Eker ile stil danışmanı Sibel Arna ve model Chloe Loughnan oturacak.

Gelinlikle poz verdi; sosyal medyanın konusu haline geldi! ile ilgili etiketler Didem Soydan kimdir kaç yaşında umut eker