trafik cezası

2019 trafik cezalarına zam yapılmayacağı kesinleşti. Trafik cezaları %23.73 olarak açıklanan yeniden değerleme oranından muaf tutuldu. Aynı zamanda yapılan düzenlemede köprülerden yasak geçiş yapanların cezalarına da af geldi.

Gelin arabasının plakasını kapatan sürücü polisi tehdit etti
Artan şikayetlerin ardından Emniyet Genel Müdürlüğü harekete geçti Trafik cezalarında indirimli ödeme süresinde değişiklik
Kurallara uymayanlar yandı! Yeni yılda trafik cezaları cep yakacak Trafik cezası nasıl ödenir? Trafik cezası nereye ödenir? 2024 zamlı trafik cezaları belli oldu! Sürücülere kötü haber! 1 ay sonra geçerli olacak Yeni yılda vergi, harç ve cezalar ne kadar olacak? Trafik cezasını ödemeyenlere kötü haber! Denetimde ceza yiyen taksici: “Ceza yersem bu aracı burada yakarım” Güncel trafik ceza ücretleri ne kadar? 2023 trafik ceza ücretleri! Alkol yüzünden kaptırılan ehliyet yargıdan döndü Okul ve bayram tatili bitti! İstanbul'da trafik durma noktasında... Her şey tamamlandı! Trafik operasyon merkezi kuruluyor: 2 BİN TL ALTI KAMU BORÇLARI SİLİNİYOR Türkiye'deki tüm sürücüleri ilgilendiriyor! Birçok borç için yeni yapılandırma paketinin detayları belli oldu! Yürürlüğe girdi! Trafik cezaları cep yakacak 2023 trafik cezaları belli oldu! Ehliyetsiz Araç Kullanma Cezası Ne Kadar? Sürücülerin dikkatine! Yeni cezalar yolda! Trafik Cezası Ödemesi Nereye Yapılır? Trafik Cezası İptali İçin Nereye Başvurulur? Trafik Cezası Ödemesi Nereye Yapılır? Trafik cezaları ne kadar 2023? Trafik cezalarına ne kadar zam geldi? Kurallara uymayanın cebi yanacak! Dolandırıcılıkta yeni dönem aman dikkat! Trafik cezanızı öderken bütün paranızdan olabilirsiniz Fosforlu yelek giymeden sürmek yasak! 196 TL cezası var Ercan Saatçi alkollü bir şekilde araç kullanırken yakalandı! Ehliyetinden oldu Kesilen cezaya kızdı, ekmek teknesini ateşe verdi!