Steam

Steam, Valve Corporation tarafından geliştirilen, bir dijital dağıtım, dijital hak yönetimi, çok oyunculu oynanış ve iletişim sunan platformdur. Oyunların geniş çapta dağıtımı ve onlarla ilgili çoklu ortamların tamamen internet üzerinden yayılımı için kullanılmaktadır.

Oyuncular dikkat: Steam'de 2024 yılı indirim tarihleri belli oldu!
Steam'in ardından EA de dolara geçti: Fiyatlar uçtu gitti... The Day Before çıktıktan 4 gün sonra kapandı! Para iadesi yapılıyor
Epic Games nedir, nasıl kullanılır, nereden indirilir? İşte Epic Games'te Steam'den daha ucuza satılan tam 30 oyun! Oyuncular için tam bir kabus! Steam dolara geçti, fiyatlar uçtu gitti Steam ne zaman dolara geçecek? Steam kuru ne zaman değişecek? Steam çöktü mü? Steam'e erişim sağlanamıyor! Kara haber: Steam, Türk Lirasını kaldırıyor! Dolar ile oyun dönemi... 4 Eylül 2023 Steam çöktü mü? Steam 'Bağlantı Yok' hatası ne? Steam Yaz İndirimleri'nden 50 TL altına alabileceğiniz 10 harika oyun! Steam oyunlarına rekor zam! Red Dead Redemption 2 yeni fiyatı 1150 TL Oyun tutkunları bu haberle resmen kahroldu! Steam oyunlara zam getirdi: AAA kalite oyunlara yüzde 100 zam! Steam'de bu hafta en çok satan oyunlar belli oldu! Steam'da 'Üs İnşa Etme Festivali' başladı: Yüzde 85'e varan indirimler Steam, Türkiye'de en çok satılan oyunları açıkladı Steam, 2022 yılında en çok satılan oyunlarını açıkladı! Oyun severlere kötü haber: Steam oyunlara zam yaptı! İşte gelen zamlar Steam'de indirim rüzgarı! Steam kış indirimleri başladı! Tesla, Steam ile anlaşmasını duyurdu! Steam'de Sonbahar indirimi! Hangi oyunlar indirimde? Steam, haftanın en çok satan oyunlarını açıkladı! İşte en çok satan oyunlar Steam yaz indirimi ne zaman başlayacak? Yüzde kaç?