Shane Larkin

DeShane "Shane" Larkin, Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Anadolu Efes'te forma giyen Amerikalı profesyonel basketbolcu. 1.80 metre boyunda, 80 kilogram ağırlığındadır. 2013 NBA Seçmeleri'nde Atlanta Hawks tarafından 18. sırada seçilmiştir. Daha sonra Dallas Mavericks'e takas edilmiştir.

Ergin Ataman'dan, Larkin ve Wilbekin hakkında flaş açıklama!
Ergin Ataman'dan Shane Larkin müjdesi ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Anadolu Efes, Shane Larkin ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı
Anadolu Efes, Real Madrid'i fena benzetti! Basketbol ziyafetinde Efes galip... Yunanistan deplasmanında Shane Larkin yetmedi... ŞAMPİYON ANADOLU EFES! Fenerbahçe'ye finalde tarihi fark... Efes deplasmanda Maccabi'yi sahadan sildi Şampiyon Anadolu Efes yeni sezona kötü başladı Anadolu Efes hedefe kilitlenmiş vaziyette 12 Dev Adam EuroBasket 2022 yolunda İsveç engelini geçti Shane Larkin bu sezon ilk kez MVP oldu Lacivert-Beyazlılar son 3 dakikada karakter koydu 12 Dev Adam Hırvatistan'dan fark yedi! "Maça çıkan her oyuncumuz kazanmayı en çok isteyen isimler olmalı" Efsane Larkin, Anadolu Efes ile sözleşme uzattı! Larkin, Euroleague'de sezonun MVP'si ödülüne aday A Milli Takım'a Shane Larkin şoku! Shane Larkin kimliğine kavuştu! Shane Larkin Beşiktaş'ı tercih etti Shane Larkin isim konusunda kararını verdi Anadolu Efes oyuncusu resmen Türk vatandaşı oldu! Larkin Türkiye Milli Takımı için oynayacak Shane Larkin tarihe geçti! Shane Larkin üst üste ikinci kez haftanın MVP'si! EuroLeague'de haftanın MVP'si Shane Larkin! Anadolu Efes, Barcelona'yı deplasmanda devirdi! Hidayet Türkoğlu'ndan Shane Larkin açıklaması! Shane Larkin milli takım ile ilgili konuştu! Larkin ve De Colo ING All-Star 2020'de!