12 Dev Adam İspanya'yı elinden kaçırdı

A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası A Grubu son maçında İspanya’ya 72-69’luk skorla mağlup oldu. Bu sonuçla milliler, 3 galibiyet, 2 mağlubiyetle grup ikincisi olarak son 16 turuna yükseldi. A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın son 16 turundaki rakibi B Grubu'ndaki maçların ardından belli olacak.

2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası A Grubu son maçında A Milli Erkek Basketbol Takımı, Tiflis Arena'da karşılaştığı İspanya'ya 72-69’luk skorla yenildi. Milliler, bu sonuçla 3 galibiyet, 2 mağlubiyetle grup ikincisi olarak son 16 turuna çıktı.

Ay-yıldızlılar müsabakaya Shane Larkin, Furkan Korkmaz, Cedi Osman, Alperen Şengün ve Sertaç Şanlı beşiyle başladı. Karşılaşmanın ilk yarısını milliler 38-34 geride tamamladı. A Milli Erkek Basketbol Takımı'nda Cedi Osman 20, Furkan Korkmaz 16 ve Alperen Şengün 14 sayıyla katkı verdi. İspanya’da ise Willy Hernangomez 15 sayıyla oynadı.

Maçı Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri ve TBF yöneticileri takip etti. A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın son 16 turundaki rakibi B Grubu'ndaki maçların ardından belli olacak.

12 Dev Adam İspanya'yı elinden kaçırdı ile ilgili etiketler İspanya A Milli Erkek Basketbol Takımı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.