THY Euroleague'de yılın genel menajeri Alper Yılmaz oldu

THY Euroleague'de geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Anadolu Efes, bir ödülün daha sahibi oldu. Lacivert-beyazlı ekibin genel menajeri Alper Yılmaz, Euroleague'de mücadele eden takımların yöneticileri tarafından yapılan oylama sonucunda "Yılın Yöneticisi" seçildi.

THY Euroleague şampiyonu Anadolu Efes'in Genel Menajeri Alper Yılmaz, THY Euroleague'de yılın en iyi yöneticisi seçildi. Lacivert-Beyazlı kulübün başantrenörü Ergin Ataman da daha önce yapılan oylama sonucunda "Yılın Koçu" ödülünün sahibi olmuştu.

Euroleague’de yılın yöneticisi ödülü, bir önceki sezonda EuroLeague'in kulüp yönetiminin tüm yönlerinde mükemmellik taahhüdünü en iyi şekilde örnekleyen kişi ve kulübe verilirken oy vermeden önce değerlendirilen kategoriler arasında sportif değerler, taraftar deneyimi, pazarlama ve iletişim alanları da bulunuyor.

ERGİN ATAMAN'I APAR TOPAR GETİRMİŞTİ

49 yaşındaki idareci, oyunculuk kariyerinde 2000-2006 yılları arasında Efes forması giymişti. Lacivert-Beyazlılar'la 6 lig şampiyonluğu yaşayan Alper Yılmaz, TOFAŞ döneminde o yılların yıldız oyun kurucusu Petar Naumoski'ye yaptığı savunmayla "Kelepçe" lakabını almıştı.

Basketbol kariyeri başarılarla dolu olan Alper Yılmaz, 5 sezon önce genel menajerlik görevine getirildiği İstanbul ekibinde Sırp koç Velimir Perasovic'i sezon ortasında görevden alıp o sıralar Amerika'da bulunan Ergin Ataman'ı takımın başına getirerek bugünlerin nüvelerini oluşturmuştu.

THY Euroleague'de sezonun MVP'si seçilen Vasilije Micic ve Amerikalı yıldız Shane Larkin'i takıma kazandıran, bu oyuncuları takımda tutmayı başaran Alper Yılmaz, geçmişe oranla daha düşük bütçelerle Efes'in kadro mühendisliğinde alkış almıştı.

THY Euroleague'de yılın genel menajeri Alper Yılmaz oldu ile ilgili etiketler Anadolu Efes Alper Yılmaz THY Euroleague
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.