Şevval Şahin

Türkiye'nin en güzel 20 kızının kaldığı finalde Miss Turkey’de yarışan Şevval Şahin, 2018 sezonunun birincisi oldu. Eski hali ve şimdiki hali arasında epey fark bulunan Şevval Şahin, takipçiler tarafından ağır eleştirilere maruz kalmıştı. Miss Turkey 2018 birincisi olduktan sonra estetik tartışmalarıyla gündeme gelen Şevval Şahin, Miss World'de Türkiye'yi temsil etti ancak ilk 30’a giremedi.

Üniversite eğitimini University Of East London'da alan Şevval Şahin, Fashion Marketing bölümünde okuyor.

Ünlü model cesur pozları ile kusursuz görünüyor...
Şevval Şahin'in açıklamaları tepki çekti, Armağan Çağlayan dayanamadı! Şevval Şahin'den Türkiye ile ilgili tepki çeken açıklama
Şevval Şahin ve Murat Kazancıoğlu'nun birlikteliği kısa sürdü Estetik harikası Şevval Şahin'in yüzündeki değişim dikkat çekti Kerem Kamışlı'yı denize atan Yiğit Marcus Aral'ın avukatlarından ilginç istek Ünlü isimler yaz sezonunu açtı... Bu yıl kim, nerede tatil yapıyor? Eski sevgilileri yüzünden araları bozulmuştu! Şeyma Subaşı ve Şevval Şahin küslüğü bitti! Tescilli güzel Şevval Şahin'i bir de estetiksiz haliyle görün! Yüzündeki değişime inanamayacaksınız Şevval Şahin'den eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral hakkındaki şok iddialara yanıt Yiğit Marcus Aral, Şevval Şahin'den ayrılığın intikamını almak için telefonunu hackledi Ünlü model Şevval Şahin'den estetik itirafı! Burun deliklerini eşitlemek için ameliyat oldu 'Ekler' paylaşımıyla gündem olan Şevval Şahin'den eleştirilere yanıt Ekler pastaya 'eclair' diyen Şevval Şahin alay konusu oldu Kerem Kamışlı'nın denize atılması davasında Şevval Şahin tanık olarak dinlendi Şevval Şahin'in sevgilisi Yiğit Marcus Aral, Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Meedo'dan dayak yedi Tescilli güzel Şevval Şahin mum gibi eridi! Son paylaşımına eleştiri yağdı Güzelliğini annesinden almış! Tescilli güzel Şevval Şahin'in annesi görenleri büyüledi Estetik yaptıran Şevval Şahin'in burun delikleri gündem oldu Kerem Kamışlı’yı denize atan Şevval Şahin'in sevgilisi Yiğit Marcus Aral'a yakalama kararı Şevval Şahin'in Cadılar Bayramı'nda giydiği kostümler sosyal medyaya damga vurdu Kıskançlık krizi! Şevval Şahin ile Kayra Türkoviç, Yiğit Marcus Aral için birbirine girdi Şevval Şahin’in sevgilisi Yiğit Marcus Aral'ın Taksim'de öldüresiye dövüldüğü anlar kamerada Şevval Şahin'in sevgilisi Yiğit Marcus Aral'ı Kerem Kamışlı mı dövdürdü? Şevval Şahin'den Miss Turkey 2021 birincisi Dilara Korkmaz hakkında bomba açıklama! Yiğit Marcus Aral ile Şevval Şahin aşkı tam gaz devam! Kerem Kamışlı ucuz kurtulmuş… Şevval Şahin'in annesiyle pozları sosyal medyayı yıktı! Türkiye Güzeli'nin annesi çok konuşulacak! Şevval Şahin'in annesiyle pozu sosyal medyayı salladı! İşte genç modelin annesi Türkiye yanarken O saçlarını tarıyor! Şevval Şahin önce eğlendi sonra yardım istedi! Kerem Kamışlı’yı denize atan Yiğit Marcus Aral'a hapis şoku!