'Ekler' paylaşımıyla gündem olan Şevval Şahin'den eleştirilere yanıt

Miss Turkey 2018 birincisi, 22 yaşındaki model Şevval Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'ekler' yerine 'eclair' yazınca alay konusu olmuştu. Sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilen Şevval Şahin, hakkında yapılan eleştirilere yanıt verdi.

Instagram hesabının hikaye bölümünden bir kutu ekler fotoğrafı paylaşan genç model Şevval Şahin, paylaşımına "Hayatımda yediğim en en en iyi eclair delireceğim bütün kutuyu şimdi bitirebilirim" yazınca sosyal medyanın diline düşmüştü. 'Ekler' kelimesini Türkçe yazmak yerine İngilizce 'eclair' olarak yazan Şevval Şahin eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

'Ekler' paylaşımıyla gündem olan Şevval Şahin'den eleştirilere yanıt

''ABARTMAYIN''

Şevval Şahin, konu ile ilgili açıklamasını yine Instagram hesabı üzerinden yaptı. Şahin kendisini ti'ye alanlara "Şimdi tüm problem ekleri İngilizce ve Fransızca'da olduğu gibi eclair diye yazdım diye mi? Beynime öyle kayıt olmuş, hızlıca öyle yazdım ne yapayım, abartmayın" şeklinde yanıt verdi.

'Ekler' paylaşımıyla gündem olan Şevval Şahin'den eleştirilere yanıt - Resim : 2

 

 

'Ekler' paylaşımıyla gündem olan Şevval Şahin'den eleştirilere yanıt ile ilgili etiketler Şevval Şahin Sosyal Medya ekler eclair
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.