Şok tehdit! Şevval Şahin'in Yiğit Marcus Aral ile yeniden barışma sebebi belli oldu

21 yaşındaki Miss Turkey 2018 birincisi model Şevval Şahin, yakın zamanda ilişkisini sonlandırdığı sevgilisi Yiğit Marcus Aral ile yeniden barıştı. Şahin'in eski sevgilisinin Kerem Kamışlı’yı denize atmasının ardından, Anadolu Sulh Ceza Hakimliği’nde görülen dava sonucunda "100 metreden fazla yaklaşmama" ve 2 ay süresince adli kontrol cezası aldırmasının ardından Aral ile barışması şaşırttı. İkilinin barışması ile ilgili şoke eden bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Türkiye güzeli Şevval Şahin, “Yanıma yaklaşamaz” cezası aldırdığı Yiğit Aral’la yeniden aşk yaşamasının nedeni belli oldu. iddialara göre Şahin'i Aral 'Elimde görüntülerin var. Onları yayınlarsam hayatın biter' diye tehdit etti.


Saklambaç'tan Aydın Hamza'nın haberine göre; Şevval Şahin, bir buçuk yıl aşk yaşadığı ve evlilik planları yaptığı yazılım mühendisi sevgilisi Yiğit Aral'la yollarını ayırdıktan çok kısa bir süre sonra Kerem Kamışlı ile görüşmeye başlamıştı.

Şok tehdit! Şevval Şahin'in Yiğit Marcus Aral ile yeniden barışma sebebi belli oldu

Boğazda bulunan bir mekanda yemek yemek için buluşan Kamışlı ve Şahin, Aral'ın oraya gelmesiyle büyük bir şok yaşamıştı.

Şevval şahin -yiğit marcus aral


Kıskançlık krizine giren Yiğit Aral, ikilinin masasına oturup önce selfie yapıp sonra da Kerem Kamışlı'yı sandalyesiyle birlikte deniz atmıştı.

OLAYLAR SONRASI ESKİ AŞIKLAR YENİDEN BİRLİKTE

Magazin gündemine bomba gibi düşen görüntülerin ardından Yiğit Aral ile Şevval Şahin tekrar bir araya geldi.

Birbiri hakkında ağır sözler söyleyen Şahin ile Aral, Ege'de tatilin tadını çıkarırken, sevgililer hakkında şok bir iddia ortaya atıldı.

Yiğit'e dava açıp "100 metreden fazla yaklaşmama cezası" aldırtan Şahin'in 1 hafta sonra tekrar eski aşkına dönmesinin sebebi şantaj. İddiaya göre, Şahin'i "Elimdeki görüntülerini yayınlarsam hayatın biter" diyerek tehdit etti. Şevval Şahin de, şantaja boyun eğdi.

 Yiğit Marcus Aral - Şevval Şahin

Şahin, 1.5 yıldır birlikte olduğu yazılım mühendisi Yiğit Marcus Aral’dan ayrıldığını sosyal medya hesabından bu sözlerle duyurmuştu:

“Marcus ve ben bir süre önce yollarımızı ayırdık. Hâlâ birbirimizi önemsiyoruz ve ilişkimiz artık ikimiz adına sağlıklı olmadığı için arkadaş olarak kalmaya karar verdik”

 

 

Şok tehdit! Şevval Şahin'in Yiğit Marcus Aral ile yeniden barışma sebebi belli oldu ile ilgili etiketler Şevval Şahin Tehdit Yiğit Marcus Aral Kerem Kamışlı uzaklaştırma kararı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.