Sevilay Yılman

1973 yılında Malatya'da doğdu. 1991 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümüne başladı ve 1994 yılında mezun oldu. Habertürk'te "çapraz ateş" adlı programı hazırladı ve sunuculuğunu yaptı. Fatih Altaylı ile beraber "Olaylar ve Gerçekler" adlı programda birlikte çalıştı.

Habertürk'te yayınlanan Gülgün Feyman'la 13. Ajansının editörlüğünü yapmıştır. Beyaz TV'de Acı Kahve ve Dört Kadın Bir Erkek gibi programlarda sunucu ve yorumculuk yaptı. Habertürk'ten ayrılıp bir süre Sabah Gazetesinde yazmaya devam etti. 

Deprem öngörüleri tutmayan Celal Şengör, Üşümezsoy'a saldırıyor!
CHP yandaşı olan Sevilay Yılman'ın sözleri Ersan Şen'i çıldırttı Sevilay Yılman, Mersin'deki hain saldırıyı gerçekleştiren teröristler için 'İki genç kız' dedi
Sevilay Yılman: En büyük sorun Gülben Ergenler! Sevilay Yılman uzun süren sessizliğini bozdu: 5 ay sonra ilk kez köşe yazısı yazdı Sevilay Yılman yazılarına neden ara verdi? "Sevilay Yılman, Bakan Nebati ile konuşmasını izin almadan yayımladı!" "Göreceksiniz. Çok hızlı bir şekilde düzelecek ekonomi" Kripto para cinnetleri kapıda: Cinayetler artacak! Şehit yakınına küfür eden Türkkan'ı yere göğe sığdıramadı: Tam bir İstanbul beyefendisidir Aziz Yıldırım 69. yaşını böyle kutladı: Masada Aykut Kocaman ve Cihat Yaycı da vardı İlk kez birisi bu kadar net söyledi: CHP'nin adayı asla Ekrem İmamoğlu olamaz! Kılıçdaroğlu ile Akşener geriliminde yeni perde... Elmalı Davası skandalında tüm bildiklerinizi unutun! Şeyma Subaşı'na ağza alınmayacak laflar! Elmalı Davası ile ilgili ezber bozan sözler: "Hakim, anne ve üvey baba haksız yere linç edildi" Yarkadaş ve Altaylı'dan 'Ateş'li polemik İşte Veyis Ateş ile Sezgin Baran Korkmaz'ın o konuşması Sevilay Yılman, Sezgin Baran Korkmaz'ı nereden tanıyor? Devlet Bahçeli o gazetecilerin ismini tek tek sıraladı Yazılarına son verildi mi? 'Derin' mesajı önce paylaştı sonra sildi 'Korona değil online eğitim öldürecek' Vatandaşlar bakın hangi kentte daha temkinli! Beyza Tufan'a ahlaksız mesajlar CHP adayı olmaya itirazı yok! Polat Yağcı'ya "fatura" itirazı "Ya gerçekle düzeltin ya da silin" Sevilay Yılman'dan Prof. Kutluk'a: Allah belanı versin Sevilay Yılman: Bal gibi tehdit ettin!