Okan Kurt

OKAN KURT KİMDİR?

2012 senesinde Türk şarkıcı ve eski manken Demet Akalın ile hayatını birleştirdi. Gerek yaşantıları gerekse sosyal medya paylaşımlarıyla Türkiye'nin en çok konuşulan çiftlerinden olan Demet Akalın – Okan Kurt çiftinin bu evlilikten 2014 yılında “Hira” adını verdikleri bir kızı doğdu. Eşi Demet Akalın'ın “Şerefime Namusuma” şarkısının klibinde oynayan Okan Kurt, hobi olarak yaptığı Dj performası çok beğenildikten sonra yazın bazı mekanlarda Dj'lik yaptı. Şahan Gökbakar'ın ‘Osman Pazarlama' filminde konuk oyuncu olarak yer alan Demet Akalın- Okan Kurt çiftinin sahnesi filmin en çok konuşulan anlarından oldu.
Geçtiğimiz yıllarda Okan Kurt’un işleri bozuldu ve aile şirketleri olan Martaş Lojistik piyasaya yaklaşık 150 milyon TL borçlandı. Daha önce ‘evliliğimizde kriz yaşadık ama çok şükür atlattık’ diyen Demet Akalın, son yaşanan gelişmenin ardından Okan Kurt’tan boşanma kararı aldı.

Demet Akalın'dan Okan Kurt itirafı: FBI'dan temiz kağıdı aldım
Demet Akalın ile Okan Kurt, İbrahim Tatlıses'i hastanede ziyaret etti Demet Akalın'ın hayat arkadaşına şok! Okan Kurt 510 milyon liralık borçla resmen battı!
A101 20 Ocak 2022 aktüel ürünler Demet Akalın ve Okan Kurt evinde yılbaşı daveti verdi Hamile olduğu iddia edilen Demet Akalın'ın karnını gizlemeye çalışması dikkat çekti Demet Akalın'ın hamilelik açıklaması... Hira'ya kardeş mi geliyor? Okan Kurt'un darp ettiği komşusu yaşananları anlattı İşte "Alıkonulduğunu" savunan Okan Kurt'un kavga görüntüleri Demet Akalın'dan samimi açıklamalar... İkinci çocuk için bakın ne dedi Demet Akalın'dan koronavirüs itirafı! Koronavirüse yakalandı! Oruç Reis gemisi Antalya Limanı'ndan ayrıldı Yeni yarışmacı hakkında flaş iddia! Demet Akalın Hira'yı okula gönderecek mi? Beklenen haberi Okan Kurt verdi! Demet Akalın işin aslını anlattı Okan Kurt: En güzel ve özel doğum günümdü! ''13 aydır yalnız yatıyorum'' ''Benim kızım kimsenin yeğeni değil!'' Eski eşine 'gerizekalı' dedi! Demet Akalın'dan Okan'a trip... Demet Akalın'ı sinirlendiren soru! Okan Kurt'tan Esra Balamir'e ilginç şaka... Kutlamaya yıldız yağdı! Demet Akalın: Hadise, milyoncuk bile değil! Demet Akalın'dan Alişan'a gönderme! "Bana 'görgüsüz' diyenleri anlamıyorum!" Demet Akalın ile Hande Yener'den proje müjdesi! Köpeğini VIP araç ile Bodrum'a getirtti!