Demet Akalın'dan samimi açıklamalar... İkinci çocuk için bakın ne dedi

23 Ağustos Pazartesi günü Kanal D ekranlarında dördüncü sezonuna başlayacak olan Gelinim Mutfakta programının sunuculuğunu üstlenen Demet Akalın özel hayatı ve yeni işi ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü pop şarkıcısı ikinci çocuk sorusunu da yanıtladı.

İş insanı Okan Kurt ile 2012 yılında nikah masasına oturan ve 2014'te kızı Hira'yı dünyaya getiren 49 yaşındaki şarkıcı Demet Akalın "İkinci çocuğu düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt verdi.

 
Kanal D'nin ilgiyle izlenen yarışma programı 'Gelinim Mutfakta'nın dördüncü sezonunda sunuculuk görevini üstlenen Demet Akalın, Posta gazetesinden Alev Gürsoy Cimin'e röportaj verdi. Ünlü şarkıcı; yeni program heyecanı, estetiğe bakış açısı ve yedi yaşınıki kızı Hira hakkında açıklamalarda bulundu.

İşte Akalın'ın o açıklamaları...

Demet Akalın'dan samimi açıklamalar... İkinci çocuk için bakın ne dedi


Yeni programınız hayırlı olsun. Heyecanlı mısınız?

Teşekkür ederim. Heyecanlıyım, bir o kadar da yorucu çünkü yaz konserleri yoğun bir şekilde devam ediyor. Şimdilik bu tempo keyifli.


Programda gelin ve kayınvalidelerle haşır neşir olacaksınız. Tahammül işi! Sabırlı biri misiniz?

Sabırlıyımdır. Dinlerim, gözlemlerim, kelimeleri takip ederim… İşin keyifli kısmı bu. İşin içine yeni yeni giriyorum. Çekimlerde keyif aldım. Biraz daha zaman geçince nasıl bir yorumda bulunurum hep beraber göreceğiz.


Gelelim size; siz nasıl bir gelinsiniz ve nasıl bir kayınvalideye sahipsiziniz?

Bizim gelin-kaynana ilişkimiz çok grift olmamakla beraber saygı çerçevesinde gidiyor. Sıkıntımız yok.


‘Gelinlere göre kaynana, kaynanalara göre gelinler çekilmezdir’ önyargısı vardır. Siz ne düşünüyorsunuz?

Aile kurumuna saygı göstermek lazım. Senin için kıymetli bir insanın en değerli varlığı, onu hayata getiren insandır. Beni bilen bilir, benim için anneler çok kutsaldır. Her aile içinde fikir ayrılıkları olabilir ama bunu uzatmamak lazım.


Pandemi sürecinde Hira’yla neredeyse hiç kopmadınız. Bu süreçte Hira, annesine mi düşkün oldu babasına mı?

Hira çok bilinçli bir çocuk. Tabii bu süreçte daha da yakınlaştık. Eskiden babayla uyuyordu, şimdi beraber uyuyoruz. Bir an önce okulların açılmasını bekliyoruz. Dün akşam 'Anne, evini yaptırdığımız teyzenin evine ben ne alayım' dedi uykuya dalmadan.


Hira için sigortalı özel öğretmen tutup okulu eve getireceğinize dair haber sosyal medyayı epey sallamıştı. Bazıları 'Parası var, hava atıyor' eleştirilerine ne dersiniz?

Bir tane kızım var. Kime, neyin hesabını vereceğim? Kim için çalışıyorum ben? Kızım için. Onun iyi bir geleceği olsun diye. Klavye kahramanlarının yazdıklarına takılmıyorum. Eğer takılırsam da cevabını veriyorum.

https://www.instagram.com/p/CK4SKE7p0Rb/


Bir çocuğunuz daha olsun ister miydiniz, hiç düşünmediniz mi?

İkinci çocuk istemiyoruz. Hira, kardeş istemiyor.

Neden hiç yaşlanmıyorsunuz, güzellik sırrınız ne?

Güzellik sırrım yok valla, öyle acayip bir gayretim de yok. Çalıştığım klinik sağ olsun, makineler ve cilt bakımıyla şu an idare ediyoruz.

Estetikle aranız nasıl?

Düzenli botoks dışında estetiğim yok ama yıllara meydan okumak için yapılacak ne varsa ileride yaptıracağım.

 

Demet Akalın'dan samimi açıklamalar... İkinci çocuk için bakın ne dedi ile ilgili etiketler Demet Akalın Okan Kurt Hira Kurt
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.