Demet Akalın ile Okan Kurt, İbrahim Tatlıses'i hastanede ziyaret etti

Demet Akalın ile Okan Kurt çifti, Bodrum'da geçirdiği kaza sonrası özel bir hastaneye kaldırılan İbrahim Tatlıses'in yanına koştu. İbrahim Tatlıses'i hastanede ziyaret eden Demet Akalın, İbrahim Tatlıses'in sağlık durumunun iyi olduğunu ve ünlü türkücünün çocuklarının da yanında olduğunu bildirdi. Trafik kazası sonucu hastaneye kaldırılan sanatçı İbrahim Tatlıses'in ayağında 2 kırık olduğu öğrenildi.

İbrahim Tatlıses, Bodrum Yalıkavak yolunda geçirdiği trafik kazası sonrası olay yerinde ilk müdahelesi yapıldıktan sonra hastaneye kaldırılmıştı. Kötü haberi alan Demet Akalın hastaneye koştu. Demet Akalın, Okan Kurt ile birlikte meslektaşı İbrahim Tatlıses'i ziyaret etti.

İbrahim Tatlıses'i görmek için hastaneye gelen Demet Akalın, hastane önünde bekleyen gazetecilerin soruları karşısında, ünlü türkücünün sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek ''Görüşebildik, odasındaydık. Sağlık durumu iyi, konuşabiliyor. Hastaneden çıkar herhalde, durumu iyi. Evlatları yanında'' dedi.

demet akalın

AYAĞINDA KIRIKLAR OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Bodrum-Yalıkavak yolu üzerinde karşıdan gelen bir kamyonla kafa kafaya çarpışan aracında mahsur kalan İbrahim Tatlıses kaldırıldığı özel bir hastanede tedavi altına alındı. Hastanede tetkikleri yapılan ve röntgeni çekilen İbrahim Tatlıses'in genel sağlık durumunun iyi olduğu ancak bir ayağında iki kırık olduğu belirtildi.

ibrahim-tatlises

 

Demet Akalın ile Okan Kurt, İbrahim Tatlıses'i hastanede ziyaret etti ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Demet Akalın Okan Kurt Trafik kazası kaza
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.