O Ses Türkiye

O Ses Türkiye, birçok ülkede The Voice adı ile yayınlanan ve 10 Ekim 2011'de Türkiye'de Show TV'de yayınlanmaya başlanan, 2012–2013 sezonu için Star TV ile anlaşan ve 2013–2014 sezonunda Acun Ilıcalı'nın satın aldığı tv8 kanalında yayın hayatına devam eden yapımcılığını Acun Medya’nın, sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği yarışma programı.

Ebru Gündeş bir kez daha dünya evine giriyor!
Aşka Düşman dizisi yeni bölümü neden yok? Bu akşam TV8'de ne var? Tüm ekibi bıktırınca Acun devreye girdi: 'O Ses'ten çıkarıldı!
O Ses Yılbaşı performansıyla konuşulan Esra Ruşan kimdir, kaç yaşında? Enis Arıkan'ın O Ses Türkiye'deki "Seda Sayan" performansı gündem oldu O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının ilk görüntüleri ortaya çıktı! Acun Ilıcalı açıkladı! 'O Ses Türkiye Rap' juri üyeleri belli oldu Kadir Doğulu'nun anlattığı hikaye çalıntı çıktı Talat Bulut kim, kimdir? Talat Bulut nereli, nerede doğdu? O Ses Türkiye yılbaşı konukları kimler 2023? Jüri üyeleri kimler? O Ses Türkiye 2023 yılbaşı konukları ve jüri üyeleri belli oldu! O Ses Yılbaşı Özel'de Aytaç Şaşmaz ve Aslıhan Malbora Düellosu! O Ses Türkiye'de performans sergileyecek olan ünlüler belli oldu! O Ses Türkiye Yılbaşı 2023 Kadrosunda Yıldız Yağmuru Var! O Ses Türkiye yeni sezonda ekranlarda olacak mı? Yıldız Tilbe'den dikkat çeken açıklama O Ses Türkiye ile meşhur olan Yansı Dilan Özçolpan uyuşturucudan yakalandı O Ses Türkiye yarışmacısı Talha Burak Karayılan, silahlı saldırıya uğradı! O Ses Türkiye 2022 Şampiyonu Kim Oldu? O Ses Türkiye Şampiyonu Hangi Jürinin Takımından Çıktı? O Ses Türkiye Finalistleri Kimler Oldu? 2022 O Ses Türkiye Finali Ne Zaman? O Ses Türkiye'ye Aziz dizisinin Dilruba'sı Damla Sönmez damgasını vurdu! Basına sızdı! 'O Ses Türkiye Yılbaşı' programının şampiyonu belli oldu Zeynep Avcı kimdir, elendi mi? O Ses Almanya yarışmacısı Zeynep Avcı hayatı... TV8 O Ses Türkiye Yılbaşı 2022 konukları kimler? O Ses Yılbaşı Ünlüleri... O Ses Türkiye 2022 yılbaşı konukları belli oldu mu? İşte adı geçen ünlü isimler! O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'de sahne alacak ünlüler belli oldu! Çok büyük sürprizler var! MasterChef yarışmacıları O Ses Türkiye sahnesinde! İşte büyük ödülün sahibi! Hadise'nin ahını almayacaktın Acun! Efsane yarışma O Ses Türkiye yolun sonuna geldi! Final yapıyor.. O Ses Türkiye final mi yapıyor? 13 Kasım 2021 O Ses Türkiye bitiyor mu? Oğuzhan Koç'tan çok konuşulacak O Ses Türkiye itirafı O Ses Türkiye yeni sezona bomba gibi başladı! Malezyalı yarışmacı sesiyle parladı!