Oğuzhan Koç'tan çok konuşulacak O Ses Türkiye itirafı

Şarkıcı Oğuzhan Koç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı dolayısıyla, Zeytinburnu Belediyesi’nin ev sahipliğinde konser verdi. Konser öncesi kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan 36 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı, Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği, Hadise'nin yerine jüri koltuğuna oturduğu 'O Ses Türkiye' isimli ses yarışmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Zeytinburnular, Oğuzhan Koç’un birbirinden güzel şarkılarıyla doyasıya eğlendi. Konser öncesi açıklamalarda bulunan Koç, iddialı olduğunu beliterek "Şu an aklımda iki kişi var. Yarışmanın seyri nasıl olur bilemem, ama birinci gelmeseler bile aklımdaki iki kişiye birer single yapmayı düşünüyorum." dedi.

Oğuzhan Koç'tan çok konuşulacak O Ses Türkiye itirafı


ALBÜM MÜJDESİ VERDİ

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre; Yeni yıla mini bir albüm yapmayı düşündüğünü belirten Koç, "Türkiye artık Latin popa doydu. Slow bir şarkı çıkartıyorum şu an, akabinde de 5-6 şarkıdan oluşan güzel bir mini albüm gelecek" açıklamasında bulundu.

 Oğuzhan Koç'tan çok konuşulacak O Ses Türkiye itirafı

Oğuzhan Koç, sahnede "Atatürk'ün bizlere emaneti Cumhuriyetin ilanının ve güzel ülkemizin de 98'inci doğum gününü sizlerle kutlamaktan çok mutlu ve heyecanlıyım" diyerek duygularını dile getirdi.

Oğuzhan Koç'tan çok konuşulacak O Ses Türkiye itirafı

 

Oğuzhan Koç'tan çok konuşulacak O Ses Türkiye itirafı ile ilgili etiketler Oğuzhan Koç Konser 29 Ekim O Ses Türkiye Zeytinburnu 29 ekim cumhuriyet bayramı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.