O Ses Türkiye için çılgın teklif! Kimsenin beklemediği jüriyi Acun Ilıcalı duyurdu!

tv8 ekranlarında yayınlanan ve yeni sezon hazırlıkları tamamlanan O Ses Türkiye'nin jüri koltuğuna çok konuşulacak bir isim geliyor. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın çılgın teklifi sunduğu sanatçıyı duyanlar kulaklarına inanamadı.

Koronavirüs salgını nedeniyle geçtiğimiz yıl ekrana gelmeyen O Ses Türkiye adlı programda jüri koltuğuna oturacak isimler yavaş yavaş belli oluyor. Yarışmanın hayranları tarafından sıkı bir şekilde takip edilen yeni jüri için çılgın bir teklif yapıldığı ortaya çıktı.

Hadise'nin O Ses Türkiye jüri koltuğundan ayrılıp yerine Ebru Gündeş'in geleceği konuşulurken yepyeni bir iddia ortaya atıldı. Son gelen bilgiye göre Acun Ilıcalı Haluk Levent'te çılgın bir teklif yaptı.

Haluk Levent koronavirüse yakalandı - 01.09.2021, Sputnik Türkiye

Haluk Levent'i ikna çalışmaları sürerken Acun Ilıcalı ses yarışması için hazırlıkların tamamlandığını duyurdu. Yeni sezonda bomba gibi bir kadro ve formatla ekrana gelmesi beklenen O Ses Türkiye yine sanatçı adayları için en iyi platform olacak.

Haluk Levent: Ahbap Derneği olarak geniş su deposu olan bir helikopter  kiralıyoruz | Independent Türkçe

Öte yandan sanatçı Haluk Levent'in koronavirüse yakalanması sonrası teklife henüz yanıt vermediği bildirildi.

COVİD-19'A YAKALANDIĞINI AÇIKLADI

Son dönemde kurucusu olduğu AHBAP Derneği'yle binlerce kişiye yararı dokunan ünlü şarkıcı Haluk Levent, Covid-19'a yakalandığını açıklamıştı. Ünlü şarkıcı, "Doktor iki kez aşı olduğumdan dolayı böyle sağlıklı ve hafif atlattığımı söylüyor. Ama ben neyi hafif atlatıyorum onu da bilmiyorum, dediğim gibi değişen bir şey yok.

O Ses Türkiye 27 Ekim 2018 7.Bölüm 2 Part - Dailymotion Video

Ama yinede birkaç konserlerim var onlar ertelenecek. AHBAP faaliyetlerimiz devam ediyor. Bu şekilde ZOOM toplantılarına giriyorum keyifli keyifli" dedi.

O Ses Türkiye için çılgın teklif! Kimsenin beklemediği jüriyi Acun Ilıcalı duyurdu! ile ilgili etiketler Haluk Levent O Ses Türkiye Acun Ilıcalı haluk lefvent
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.