Merve Çağıran

Merve Çağıran, Türk Oyuncu 35,5 sanat merkezi'nde eğitim almıştır. 2010 yılında Tek Türkiye adlı dizi ile oyunculuk kariyerine adım attı. Farklı projelerde yer alan oyuncu, 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile asıl çıkışını yapmıştır. 

Kalp Yarası dizisinin kadrosuna İrem Altuğ dahil oldu! İşte dizideki rolü
Uğruna eşinden boşandığı konuşuluyordu... Büyük aşkı ihanet mi bitirdi? "Yuva yıkan kadın" olarak anılan Merve Çağıran sessizliğini bozdu!
Merve Çağıran'la aşkını ilan eden İsmail Hacıoğlu'na eski eşinden olay sözler! İsmail Hacıoğlu ve Merve Çağıran aşkı belgelendi! İsmail Hacıoğlu neden boşandı? Merve Çağıran ile aşk mı yaşıyor? İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kumarki ayrılığında sebep Merve Çağıran mı? Kalp Atışı'nın güzel oyuncusu hiç zaman... Kalp Atışı'nın yakışıklı oyuncusu kaza... Kalp Atışı'nın sevilen çifti sokak ortasında... Kalp Atışı'nın güzel oyuncusu rol aşkını öpmeye... Fi dizisinden yeni bir aşk doğdu! 'Kalp Atışı' dizisindeki aşk gerçek oldu! Takipçisine, "Yatakta kopuyorduk" mesajı attı! Merve Çağıran, Cem Yılmaz ile ilgili soruları... Genç sevgilisi ile arasında 19 yaş fark olan Cem... Cem Yılmaz yeni aşklara yelken açınca Ebru Şallı... Cem Yılmaz’ın yeni sevgilisi Merve Çağıran... Cem Yılmaz-Merve Çağıran aşkı belgelendi! Geceyi...