Kalp Atışı'nın sevilen çifti sokak ortasında kavga etti!

Sevilen dizi Kalp Atışı'nda yaşadıkları aşk gerçeğe dönüşen çift Merve Çağıran ve Ali Burak Ceylan önceki gün gittikleri tiyatroda herkesin içinde kavgaya tutuştu.

Fi dizisinde oynadığı rolle dikkatleri üzerine çeken oyuncularından Merve Çağıran geçen yıl Cem Yılmaz ile flört etmişti. Bir süre önce de 'Kalp Atışı'ndaki rol arkadaşı Ali Burak Ceylan ile sevgili oldu. İkilinin herkesin içinde tartışması şoke etti.

OYUNU TEK BAŞINA İZLEDİ!

Çift önceki akşam Mecidiyeköy Profilo'da sahnelenen tiyatro oyunu 'Bedel'i izlemeye gitti. Ama herkesin şaşkın bakışları arasında tartıştılar. Dahası birbirlerine bağırdılar. Ali Burak Ceylan sonunda tiyatroyu terk etti. Merve Çağıran oyunu tek başına izledi.

o anlar objektiflere böyle yansıdı:

rol-arkadasiyla-ask-yasayan-merve-cagiran-10461642_3818_m

rol-arkadasiyla-ask-yasayan-merve-cagiran-10461642_3945_m

rol-arkadasiyla-ask-yasayan-merve-cagiran-10461642_9992_m

Kalp Atışı'nın sevilen çifti sokak ortasında kavga etti! ile ilgili etiketler Sevgili Merve Çağıran Cem Yılmaz kalp atışı ali burak ceylan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.