Nejat İşler'den cesur itiraflar!

Fenomen haline gelen Kaybedenler Kulübü filminin ikinicisi 'Kaybedenler Kulübü Yolda' ile seyirci karşısına geçmeye hazırlanan Nejat İşler cesur açıklamalarda bulundu.

2014 yılında ölümden dönen, iyileşince Bodrum'a yerleşen Nejat İşler, uzun zamandır hayatında kimse olmadığını vurgularken, "Yalnızlığımla barışım" dedi.

"SEVGİLİ CANLISI DEĞİLİM"

Esquire dergisine röportaj veren Nejat İşler, "İlişkilere ve kadınlara artık nasıl bakıyorsunuz?" sorusuna, "Ne zaman yatağa koşarız diye bakmıyorum. Zaten uzun zamandır hayatımda kimse yok. Sevgili canlısı değilim. Yalnızlığımla barışığım. Şımarık kadınlarla uğraşamam. Çok yorucular. Güzel vakit geçirelim yeter, başka bir şey istemem" yanıtını verdi.

"EVLİLİK OLABİLİR"

46 yaşındaki oyuncu, "Çocukluğumdan beri etrafım kadınlarla dolu. Onların arasında kendimi iyi hissederim. Beni korur ve kollarlar. Galiba annelik duygularını tetikliyorum. Evliliğe gelince; birisi gelip ikna edebilirse olabilir. O defteri tamamen kapatmadım" ifadelerini kullandı.

Nejat işler'in başrolü Yiğit Özşener, Hande Doğandemir ve Merve Çağıran'la paylaştığı 'Kaybedenler Kulübü Yolda' filmi, 16 Mart'ta vizyona girecek.

Nejat İşler'den cesur itiraflar! ile ilgili etiketler Nejat İşler kaybedenler kulübü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.