Levent Ümit Erol

Futbolculuk geçmişine sahip olan Levent Ümit Erol, Beşiktaş alt yapısında futbola başlamış ardından Galatasaray’da oynamıştır. 1990 senesinde Rasim Kara kendisini İstanbul Karması’na seçmiştir.

Günümüzde yine futbol dünyasının içerisinde yer alan Levent Ümit Erol kendisinin gazeteci olmadığını ancak yazdığı her şeyin gazetelerde ve sosyal medyada paylaşılmasının kendisinin ve ekibinin bir başarısı olarak görmektedir.

Sporundibi web sitesi ile ve twitter üzerinden attığı futbol’a dair yorumları ve incelemeleri ile sıkça gündemde yer almaktadır. Spor yorumcusu Levent Ümit Erol İstanbul Şişli’de dünyaya gelmiştir, aslen baba tarafından Rize’lidir.

Levent Ümit Erol duyurdu! ''Haji Wright, F.Bahçe'de''
Fenerbahçe'den Bertuğ Yıldırım bombası! Levent Ümit Erol duyurdu: Hull City'nin yeni hocası belli oldu...
Beşiktaş'tan N'daiye atağı Ligler iptal edilecek, bu sene şampiyon yok! Bomba iddia: Ligler iptal edilecek! Kasımpaşa'da Tayfur Havutçu sesleri... Mustafa Denizli'den önemli açıklamalar! Levent Şahin'in istifa haberi doğru mu? Antalyaspor'da teknik direktör değişimi! Hakan Kutlu, Eskişehirspor'da! Fenerbahçe Allahyar'ı İstanbulspor'a kiraladı! Hatayspor'dan Jeremy Bokila bombası! Kolarov transferinde ezeli rekabet! Ben Arfa iddiasına son nokta! Gençlerbirliği'nin yeni golcüsü Premier Lig'den! Levent Ümit Erol böyle duyurdu! Falcao'dan sonra milli golcüde de anlaşma tamam! Sol bek transferi gerçekleşmedi... Ganalı futbolcu Yeni Malatya'da... Galatasaray'dan Yeni Malatya'ya gidiyor! Mehmet Topal Galatasaray'a mı gidiyor? İşte Beşiktaş'taki transfer durumu... Levent Ümit Erol'dan Bursaspor'a transfer müjdesi! Bursasporlu Muhammet Şengezer Başakşehir'de! Comolli, Manchester United ile anlaştı ama... Attamah resmen Çaykur Rizespor'da! Umut Meraş transferinde flaş gelişme! Radamel Falcao transferinin sponsoru kim olacak? Fenerbahçe TV'de Kolarov hazırlığı!