Levent Ümit Erol duyurdu! ''Haji Wright, Fenerbahçe'de''

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını dört bir koldan sürdürüyor.

Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ederken ara transfer dönemine de hızlı bir giriş yaptı.

Adana Demirspor forması giyen 28 yaşındaki futbolcu Samet Akaydın'ı renklerine bağlayan sarı-lacivertli takım, Galatasaray'ın da radarında olan Antalyaspor'un genç golcüsü Haji Amir Wright'ı kadrosuna katıyor.

LEVENT ÜMIT EROL DETAYLARI AÇIKLADI...

Erol'un özel haberine göre; Fenerbahçe, Akdeniz ekibinin Gana asıllı Amerikalı 24 yaşındaki santraforu 7.5 milyon Euro karşılığında anlaşmaya varırken, Serdar Dursun'un da Antalyaspor'a kiralık olarak gönderileceği öğrenildi.

31 yaşındaki deneyimli golcü Serdar Dursun'un bu sezon sonuna kadar Antalyaspor forması giyeceği ve Wright'ın da sezon sonuna kadar Akdeniz ekibinde forma giymeye devam edeceği gelen bilgiler arasında.

Öte yandan yeni sezonda ise Serdar'ın Antalyaspor forması giymeye devam edeceği, Haji Wright'ın ise yeni sezonda sarı-lacivertli formayı terleteceği öğrenildi.

HAJI WRIGHT KİMDİR?

ABD'nin NY Cosmos takımında futbola başlayan golcü futbolcu Schalke 04 U19, Sandhausen, Schalke, VVV Venlo ve Danimarka ekibi SönderjyskE'nin formasını terletti.

2021 Temmuz ayında Antalyaspor'a kiralık olarak transfer olan Haji Wright geçtiğimiz Temmuz ayında 1.8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kırmızı-beyazlı ekip ile anlaşmaya vardı. 

 LEVENT ÜMİT EROL/SPORUN DİBİ

Levent Ümit Erol duyurdu! ''Haji Wright, Fenerbahçe'de'' ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Levent Ümit Erol Antalyaspor Haji Wright
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.