Mehmet Topal gerçekleri!

Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra hangi takıma gideceği merak konusu olan Mehmet Topal hakkında çıkan iddialara SuperHaber yazarı Levent Ümit Erol açıklık getirdi.

7 yıl süren Fenerbahçe serüveninde sözleşmesinin bitmesine bir yıla kala alacaklarına karşılık ayrılan Mehmet Topal hakkında özellikle Türkiye’den bir takıma gideceği konusunda çokça iddia ortaya atılmıştı.

Son olarak adı Galatasaray ve Beşiktaş ile anılan deneyimli orta saha oyuncusu hakkında çıkan iddialara SuperHaber yazarı Levent Ümit Erol Twitter hesabı üzerinden açıklık getirdi.

Levent Ümit Erol çıkan iddiaları yalanlarken, "Mehmet Topal ile ilgili şunu net bir şekilde söylemek isterim ki Topal ülkemizde büyükler dahil hiçbir takım forması giymeyecek. Fenerbahçe forması ile veda eden Mehmet Topal yoluna Avrupa’da devam edecek" açıklamasında bulundu.

Levent Ümit Erol ayrıca Mehmet Topal’ın geçen sezon başı Arabistan’dan gelen 4.5 milyon euroluk teklifi reddedip Fenerbahçe’de kaldığını açıkladı.

İşte o tweetler;

Mehmet Topal gerçekleri!

Mehmet Topal gerçekleri! - Resim : 2

Mehmet Topal gerçekleri! ile ilgili etiketler SuperHaber Levent Ümit Erol
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.