kenevir

Kenevir, Cannabaceae familyasına ait, tek yıllık bitki cinsidir. İnsanlık tarihinin en eski bitkisel hammadde kaynağı olan, saplarında bulunan lifler iplik, dokuma ve kumaş yapımında, hamurlu kısmı ise kâğıt yapımında kullanılan bir bitki türüdür. Anavatanı Orta Asya'dır.
Sağlığa faydaları saymakla bitmiyor!
Plastiğin alternatifi kenevirde yatırımcı patlaması Kenevir üretiminde kritik buluş: Yerli sertifikalı tohum Vezir-55 üretildi
Böyle savunma görülmedi! "Kızımı evlendirmek için kenevir ektim" Ekimi yasak olan keneviri bahçesine ekti, drone görüntüleri ele verdi Muz serasından kenevir bahçesi çıktı! Evlerde yetiştirilmek üzere 1 milyon kenevir bitkisi dağıtılacak Gardırobunu kenevir bahçesine dönüştürmüş! Dilipak hem kenevir için, hem kendi için üzülüyor! Bal uzmanı Dilipak, 'Arılara kenevir verin' diyor Manisa'da sepet sepet kenevir! Drone ile tespit edildi Yaptığıyla 'pes' dedirtti! Anneanne ve dedesinin mezarına kenevir ekti Bahçesinden kenevir çıktı, 'Güvercinlerim yaptı' dedi 85 yaşındaki kadın yaptığıyla pes dedirtti! Uyuşturucu baskınına giden polis bambaşka bir manzarayla karşılaştı 59 ilde eş zamanlı narkotik operasyonu! Abdurrahman Dilipak oradan oraya savruluyor Dilipak kenevirden sonra kafayı aşıya taktı Kenevirden Rize Bezi 60 yıl sonra tezgahlarda İlk yerli ve milli kenevirler hasada hazır Bakan Soylu duyurdu: Diyarbakır'da ele geçirildi! Cinayet ihbarı yapılan evden kenevir çıktı Kenevire hayranlığını bir kaz daha dile getirdi Kenevir serasına koronavirüs savunması! Esrar ile kafayı bozdu, şimdi koronaya çare diyor! "Koronavirüsten en iyi korunma yöntemi kenevir" Lüks villaya kenevir operasyonu... Abdurrahman Dilipak'tan esrar çıkışı Türkiye bu tohumları bekliyor Hevsel Bahçeleri'ne operasyon hazırlığı!