Samsun'da tuvalette sahte içki ürettiler! Terasta Hint keneviri yetiştirdiler

Samsun'da düzenlenen operasyonlarda sahte içkilerin tuvalet ve merdivenin altında üretildiği ortaya çıktı. Emniyet kameralarına yansıyan görüntülerde bir apartmanın terasında kenevir yetiştirildiği görüldü.

Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince sahte içki üretiminin önüne geçilmesi ve bunlara el konulması amacıyla 15 Eylül'de "Zincir" ve 14 Aralık'ta "Zincir 2" operasyonları düzenlendi.
Operasyonlarda gözaltına alınan 24 zanlı hakkında adli işlem yapıldı.

Bazı adreslerde arama yapan ekipler 107 litre el yapımı, 754 şişe de gümrük kaçağı içki, 63,5 litre etil alkol, 510 içki şişesi etiketi, 377 sahte bandrol, 10 alkol kiti, içki üretiminde kullanılan 4 aparat, 80 paket gümrük kaçağı sigara ile 4 kök Hint keneviri ele geçirdi.

TERASTA KENEVİR YETİŞTİRDİLER

Operasyonlar sırasında emniyet kameralarına da yansıyan görüntülerde, sahte içkilerin çeşitli düzeneklerle evin tuvaletinin yanı sıra bir dubleks evin merdiveninin altında üretildiği, kullanılmış içki şişelerinin sahte bandrolle yeniden doldurulduğu belirlendi.
Bir apartmanın teras katında oluşturulan serada ise Hint keneviri yetiştirilmesi ve sahte içki üretiminin yapılması da görüntüler arasında yer aldı.

Samsun'da tuvalette sahte içki ürettiler! Terasta Hint keneviri yetiştirdiler ile ilgili etiketler Samsun Sahte İçki
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.