Itır Esen

Itır Esen, Türk sinema sanatçısı. Itır Esen seslendirme sanatçısı Hayri Esen'in kızıdır. Fotomodellik yaptığı dönemde Milliyet Gazetesi'nin ekinin kapağında bir fotoğrafı yayımlanmıştır. Aşk-ı Memnu'nun kastı için yeni yüzler aranırken kendisine 'Bihter' rolü teklif edilmiştir.

Bir dönem Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığı iddia edilen genç model Itır Esen estetik harikası çıktı
Kırmızı Oda Nurcihan'a Hülya Avşar filtresi! Yeşilçam'ın yıldızı Itır Esen'i bu hale getirdiler! Deprem enkazı üzerinde poz verdi!
Itır Esen nasıl değişti? Paylaştığı fotoğraf ile gündem oldu! Gönlünü ünlü doktorun yeğenine kaptırdı "Bir senem yatakta geçti, hiç yürüyemedim!" Ünlü Yeşilçam oyuncusu mahkemelik oldu! Acun'dan sonra sessizliğini bozma sırası Itır'da! Gönlünü Itır Esen'e mi kaptırdı! "Beni satın al ve bana güzel olduğumu söyle!" Olay yorum: Aldığın nefes de haram zıkkım olsun! Acun Ilıcalı sarışın güzelle Miami turunda! "Yıkamakla çıkmayan tek pislik..." Acun'un eski ve yeni aşkı birbirine girdi! Acun'dan Itır ile ilgili beklenen hamle geldi! Acun, Itır'ı kaybetmeyi göze alamadı! Itır Esen'i ağlatan güzelin kimliği belli oldu! Itır Esen'i hıçkıra hıçkıra ağlatan olay ne? "Sahip olana dek eziyet ediyorum..." Itır'ın 'Sevgililer Günü' mesajında yaş vurgusu! Itır Esen, Acun'u izlemeye doyamadı! Acun'dan ilk Itır Esen paylaşımı geldi! Itır Esen'in yeni partneri Yusuf Aktaş! Itır Esen ile program yapacak Yusuf Aktaş kimdir? Itır Esen'in bu videosu sosyal medyayı salladı! Itır Esen'in bu videosu sosyal medyayı salladı! "O iğrenç tweet'i atan Itır'ı da aklar!" Şeyma Subaşı'dan Itır Esen yorumu! Itır Esen, Acun Ilıcalı ile nasıl tanıştı? Acun'dan sonra tüm internet aleminin 'trend'i oldu