Şehitlere hakaret ettiği için tacından olan Itır Esen ortaya çıktı!

Bu yılki Miss Turkey’de kraliçe seçilen, ancak daha önce attığı sosyal paylaşım mesajı ortaya çıkınca tacı geri alınan Itır Esen, Toni&Guy Hair Moments Mehtap Elaidi defilesinde podyuma çıktı.

Türkiye'nin en güzel 20 kızının kaldığı finalde, yarışmayı ünlü sanatçı Itır Esen'in aynı isimdeki yeğeni Itır Esen kazandı.

AtAr_esen_tacI

Ancak Itır Esen'in tacı geri alındı. Çünkü attığı tweetler ortaya çıktı.

AtAr_esen_tweet

ITIR ESEN'İN İLK TEPKİSİ

Yaşanan gelişmelerin ardından Miss Turkey birincilik tacı geri alınan Itır Esen, yarışmaya ait bütün fotoğraflarını sosyal medyadan silerek tepki gösterdi. Genç manken olayla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı.

AtAr_esen3

Tüm bu olanlardan sonra Itır Esen, Toni&Guy Hair Moments Mehtap Elaidi defilesinde podyuma çıktı.

AtAr_esen_defile

18 yaşındaki model konuyla ilgili soruları yanıtsız bırakırken, annesi Hande Esen şöyle konuştu: “Kızımla gurur duyuyorum. Ailesi olarak her zaman yanındayız.”

AtAr_esen_annesi

ITIR ESEN KİMDİR?

Seslendirme sanatçısı Hayri Esen'in torunu Itır Esen, Miss Turkey 2017 finalisti, 1999 yılında doğdu.

AtAr_esen5

İstanbul Üniversitesi, H.A.Yücel Eğitim Fak. İngilizce öğretmenliği 1. sınıf öğrencisi olan Itır Esen,ünlü isimlerin tasarımlarında modellik yaptı.

AtAr_esen6
Üç yıldır podyumlarda boy gösteren Itır Esen, bugüne kadar Zeynep Tosun, Özgür Masur, Meltem Özbek, Çiğdem Akın, Zeynep Erdoğan gibi ünlü modacıların defilelerinde görev aldı.

Şehitlere hakaret ettiği için tacından olan Itır Esen ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Itır Esen Miss Turkey toni guy hain moments mehtap elaidi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.