Acun Ilıcalı'dan sonra sessizliğini bozma sırası Itır Esen'de!

Televizyoncu Acun Ilıcalı'nın ismi, bir süredir Itır Esen ile anılıyordu. Aşk iddialarını yalanlayan Ilıcalı'nın ardından Esen'den de açıklama yaptı. Esen'in sosyal medyadan kendisine sorulan ilişki sorusuna verdiği "Sevgilim yok" cevabı, dikkatlerden kaçmadı.

Şeyma Subaşı ile boşandıktan kısa bir süre sonra adı manken Itır Esen'le aşk dedikodularına karışan Acun Ilıcalı, iddiaları yalanlayarak tartışmalara son noktayı koymuştu.

"SEVGİLİM YOK"

Acun Ilıcalı'nın aşk iddialarını yalanlamasının ardından Itır Esen'den de konuyla ilgili dikkat çeken bir cevap geldi. Esen, Instagram üzerinden sorulan "Cevap vermiyorsun yine de soruyorum sevgilin var mı?" sorusuna "Sevgilim yok" cevabını verdi.

Acun Ilıcalı'dan sonra sessizliğini bozma sırası Itır Esen'de!

İDDİALARA SON NOKTAYI KOYDU

Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde aşk dedikoduları hakkında, "Itır'la asla bir ilişkim yok. Kendisi işini çok iyi yapan, başarılı bir arkadaşımız. İleride başka projelerimiz de olabilir. Benimle ilgili böyle haberlerin çıkmasını normal karşılıyorum. İşime konsantre oldum ve üretken bir dönem yaşıyorum."

 

 

Acun Ilıcalı'dan sonra sessizliğini bozma sırası Itır Esen'de! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Itır Esen
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.