Gaziosmanpaşa

Gaziosmanpaşa, İstanbul'un bir ilçesidir. İstanbul'un geç dönem yerleşimlerinden olan ve daha önce Taşlıtarla ve Küçükköy mevkii olarak bilinen Gaziosmanpaşa, 1950'li yıllardan sonra gelişmiş, 1963 yılında da ilçe yapılmıştır. Gaziosmanpaşa'nın merkezine eskiden Taşlıtarla denirdi.

İstanbul Gaziosmanpaşa ilçesi son dakika haberleri

Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!
Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! Çok sayıda kişi tahliye edildi İETT otobüsü duraktaki otobüslere çarptı! Facianın eşiğinden dönüldü!
İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde oy sayımı sona erdi! Sayımı takip eden çocuk hırsızlığa izin vermedi! CHP'liler AK Partililere saldırdı! CHP'den Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne baskın ve darp iddiası AK Parti itiraz etmişti! O ilçede oylar yeniden sayılacak Murat Kurum açıkladı! O ilçede tamamlanan konut sayısı 5 bini aştı Gaziosmanpaşa'da mobilya atölyesinde yangın Yol verme tartışmasında balyozlar konuştu! İğrenç olay güvenlik kamerasında ortaya çıktı! Küçükköy Yüzme Havuzu ve Fitness Merkezi hizmete açıldı! GOP'taki kaçırılma olayı kurgu çıktı! Doktora "Sizi boşuna dövmüyorlar" diyen hasta mahkemelik oldu! Caddede yürüyen kadın zorla araca bindirilerek kaçırıldı! Taksiye ateş açarak taksiciyi öldüren 4 şüpheliden ikisi tutuklandı Hesaplaşmanın ortasında kalan 2 çocuk babası şoför hayatını kaybetti! Trafik magandasından sopayla saldırı! O anlat anbean kameraya yansıdı İstanbul'un en yaşlı binalarının olduğu ilçeler açıklandı Namaz kılan adam silahla kafasından vuruldu! Göç idaresi o iddiaları yalanladı TEM Otoyolu’nda motosiklet üzerinde şakalaşırken kaza yaptılar, 2 kişi yaralı 'Yemekteyiz şampiyonu' gözünden oluyordu Gaziosmanpaşa’da otomobil yol ortasında alev alev yandı Gaziosmanpaşa’da 120 kaçak göçmen yakalandı: Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı İstanbul'un göbeğinde korkunç anlar: Eczanede kadına yumrukla saldırdı Sokak ortasında çocuğunu acımasızca dövdü: Komşuları "Eşini ve çocuğunu kırbaçla dövüyor" dedi Evlat katili anne ve babaya 'haksız tahrik' indirimi: Kızları sorumsuz davranıyordu! Ev sahibi olmak isteyenlere TOKİ'den müjde: Açık artırma tarihleri belli oldu!