CHP'den Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne baskın ve darp iddiası

Gaziosmanpaşa'da 31 Mart yerel seçimlerinde CHP'nin adayı Hakan Bahçetepe 600 oy farkla önde olmasına rağmen, AK Parti'nin geçersiz sayılan yaklaşık 7000 oy için YSK'ya itirazda bulunması gerginliğe yol açtı.

Mazbatası henüz verilmeyen Bahçetepe'nin, bir grup partiliyle birlikte Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne baskın düzenlediği ve Başkan Yardımcısı Ali Çağırıcı'yı darp ettiği iddia edildi.

Baskın sırasında ilk olarak Mali Hizmetler Müdürlüğü'ne giderek çeşitli evraklar istediği öğrenilen Bahçetepe'nin, burada tehditler savurarak taşkınlık çıkardığı da öne sürüldü.

Darp edilen Başkan Yardımcısı Ali Çağırıcı'nın darp raporu alarak şikayetçi olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

CHP'den konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı ise yaşananları kınayarak, "CHP'nin bu çirkin saldırısını şiddetle kınıyoruz. Bu olay, demokrasiye ve hukukun üstünlüğüne kasıtlı bir saldırıdır." dedi.

CHP'den Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne baskın ve darp iddiası ile ilgili etiketler Gaziosmanpaşa CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.