Hilal Altınbilek

Hilal Altınbilek, 21 Ocak 1991'de İzmir'de dünyaya geldi. İzmirlidir. Tiyatro eğitimine İlkokul öğreniminin hemen ardından başlayan güzel oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio’da oyunculuk eğitimi aldı. 2011 yılında Şükrü Özyıldız ile birlikte başrolünde oynadığı “Derin Sular” dizisi ile tanınmaya başladı. Ardından Karagül isimli dizide canlandırdığı Özlem karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. 2018 yılında Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği ‘Çocuklar Sana Emanet’ filminde Engin Akyürek’in başrolde oynadığı oyuncu kadrosunda yer aldı. Şimdilerde Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan 27 yaşındaki Hilal Altınbilek, 1.68 metre boyunda, 50 kilo ve Kova burcudur.

Hilal Altınbilek Bir Zamanlar Çukurova dizisinde; Züleyha karakterine hayat veriyor. İşçi olan iki kardeşin yanlarına manevi kız kardeşlerini de alarak şehre yani Adana'ya iyi bir iş bulmak için gelmelerini ve bir çiftlikte mevsimlik işçi olarak çalışmaya başlamalarını ve ardından gelişen olayları anlatan ”Bir Zamanlar Çukurova” adlı dizide Burak Sarımola, Vahide Gördüm, Uğur Güneş, Sibel Taşçıoğlu, Turgay Aydın ve Murat Ünalmış gibi isimler de rol alıyor.

Şahane Hayatım yeni bölüm sabırsızlıkla bekleniyor! İşte yeni bölüm...
Şahane Hayatım dizisinde korkunç cinayetin depremi sürüyor! Şahane Hayatım dizisinde Onur cinayet mi işledi? Demir yaşıyor mu?
Şahane Hayatım son bölüm özeti! Şebnem'in zor günleri! Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek'ten aşk pozu! Birkan Sokullu'nun Partneri Belli Oldu! Ab-ı Hayat Dizisi Başrolleriyle Yıkacak Neden ayrıldılar? Metin Hara - Hilal Altınbilek aşkı bitti Hilal Altınbilek’in güzelliğini annesinden aldığı net! Altınbilek'in Annesini Görenler Şaşırdı Camdaki Kız Dizisinde İpler Koptu! Burcu Biricik Ayrılıyor! Yeni Nalan'ı O Oynayacak Hilal Altınbilek Bir Zamanlar Çukurova Biter Bitmez Yeni projesini buldu Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Yasak Elma'ya Geliyor! Hilal Altınbilek Yeni Ender Oluyor Bir Zamanlar Çukurova Dizisini Final Öncesi Bitiren Hata! Senaristin kafası karıştı Bir Zamanlar Çukurova dizisinin setindeki hırsız yakalandı Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor? Dizinin yönetmeni Murat Saraçoğlu açıkladı Bir Zamanlar Çukurova Züleyha öldü mü? Hilal Altınbilek diziden ayrılıyor mu? Demir Yaman döndü, Züleyha gidiyor! Bir Zamanlar Çukurova'da tatsız prova! Anlaşamıyorlar! Hilal Altınbilek'ten sürpriz imza! Hayranları şaştı kaldı! Bir Zamanlar Çukurova'ya ihanet mi? Bir Zamanlar Çukurova'daki Aşk Fekeli'nin Sonu Oluyor! Kerem Alışık'tan Veda Sinyali Yaptığı paylaşım ortaya çıkardı! Bir Zamanlar Çukurova Züleyha estetiksiz eski hali! Hilal Altınbilek kimdir? Hilal Altınbilek ile aşk mı yaşıyor? Ünlü oyuncunun oğlu ile fena yakalandı! Bir Zamanlar Çukurova'dan flaş ayrılık! Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bomba aşk iddiası! Kerem Alışık ve Hilal Altınbilek aşk mı yaşıyor? Gurur Aydoğan kimdir? Kaç yaşında? Hilal Altınbilek ve Gurur Aydoğan aşk mı yaşıyor? Hilal Altınbilek teknede iş adamıyla yakalandı! Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık aşkını 'Jüpiter' ele verdi! Aynı Hadise ve Kaan Yıldırım gibi... Hilal Altınbilek ile Kerem Alışık sevgili mi? Aralarında kaç yaş var?