Dikkat çeken ayrılık detayı!

2.5 yıllık birlikteliklerini sonlandıran oyuncu Miray Daner ile Kubilay Aka ayrılığında dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. İddiaya göre Daner, Aka'nın Hilal Altınbilek'e olan aşkını tanımadığı birisi tarafından Instagram hesabına DM'den (direkt mesaj) gelen fotoğraf ve mesaj aracılığıyla öğrendi.

Kubilay Aka, sosyal medya hesabından duygusal satırlarla Miray Daner ile ayrıldıklarının haberini verirken, bundan birkaç gün sonra ayrılık kararından iki gün oyuncu Hilal Altınbilek ile birlikte samimi görüntüleri ortaya çıktı. 

O FOTOĞRAF BARDAĞI TAŞIRDI

Hilal Altınbilek’in ilişkilerini bitiren Miray Daner ile Kubilay Aka’nın arkadaşı olduğu hatta onların çok beğenilen bir fotoğraflarına yorum yaptığı da biliniyor. İddialara göre Miray Daner, sevgilisi Kubilay Aka'nın Altınbilek’e aşık olduğunu DM’den (direkt mesaj) gelen fotoğraf ve mesajla öğrenmiş. Genç oyuncu, dostlarına “Birkaç kez sorduğumda bana arkadaş olduklarını çünkü menajerlerinin aynı olduğunu söylemişti. Hiç şüphelenmedim. Ta ki tanımadığım bir hesaptan gelen fotoğrafı görene kadar” şeklinde konuşmuş.

İşte o fotoğraflar:

Dikkat çeken ayrılık detayı!

Dikkat çeken ayrılık detayı! - Resim : 2

Dikkat çeken ayrılık detayı! ile ilgili etiketler Hilal Altınbilek Kubilay Aka Miray Daner
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.