Haşmet Babaoğlu

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji bölümünden mezun olan Haşmet Babağolu, NTV’deki 90 Dakika programında spor yorumculuğu yaptı. Haşmet Babaoğlu halen Sabah Gazetesi’nde köşe yazarlığı yapmakta.

1955 yılında Bursa'da doğdu. İstanbul'da Anadolu yakasında çocukluk ve gençlik, Avrupa yakasında ise olgunluk çağını yaşadı. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu.

İstanbul'un toplu taşıma sorununa dikkat çeken öneri: Devletin işi olmalı
Küreselcilerin 2030 planı: Ekrem İmamoğlu! Haşmet Babaoğlu: "28 Şubat" ecnebi eğitimli bir tavsiyedir!  
İmamoğlu'na büyükelçi ziyaretleri: Bu işler normal işler değil! Sabah yazarı Babaoğlu: Türkiye için artık NATO gerçeği daha ağır basıyor. Haşmet Babaoğlu maske sınırlamasının da kaldırılmasını istiyor! Çin'in "beyin kontrol" silahları!.. ABD önlemini alıyor... Hıncal Uluç, Engin Ardıç ve Haşmet Babaoğlu'nu çok kızdıracak! "Çin büyük paralar harcayıp ciddi biçimde tahıl stokluyor!" Haşmet Babaoğlu'ndan "Proustyen" yaklaşımlar... Hız ve dikkat dağınıklığıyla birlikte "Yalnızız" Thomas Moore'un "Ütopya"sı Diyarbakır'ı işaret ediyor! Bu sözler Sabah yazarından bir diğer sabah yazarına! Sana söylüyorum Melih, sen anla Haşmet! Sabah yazarı "hayat pahalılığına" dikkat çekti Hıncal Uluç ile Haşmet Babaoğlu'nun "kardeşliği" bitti Haşmet Babaoğlu'ndan Hıncal Uluç'a sert sözler! "Berat Albayrak zor günlerin kahramanıdır" Çocuk STK'ları kurup çocuklara tecavüz etti! Bir de böyle bakın Haşmet Babaoğlu'ndan 'Susamam'cılara sert tepki... Babaoğlu'ndan "caydırıcı önlem alınmalı" uyarısı.. İsmail Saymaz ile Haşmet Babaoğlu kapıştı! Ekrem İmamoğlu'na neden oy verilmemesi gerekiyor? Haşmet Babaoğlu Kürtçe ağıtla dalga geçen sağlık... "Komik nine" videolarına gülüp geçmeden önce... Haşmet Babaoğlu: Büyük savaşlar öncesinde... Haşmet Babaoğlu: Gözleri ilçelerden, Ankara'ya... Haşmet Babaoğlu'ndan o zor soruyla yüzleşmeye... Haşmet Babaoğlu "Adalet" yürüyüşüne destek çıkan...