Gelecek Partisi

GELECEK PARTİSİ SLOGANI

Temel ilke olarak 'özgürlükçü laiklik' ve 'çoğulcu din' anlayışını benimseyen Gelecek Partililer, siyasi icraat ilkelerini ise ortak akıl ve katılımcılılık şeklinde tanımaldı. Parti hakkında ayrıntılar paylaşıldığı sırada salonda, ''Gençlik burada hocasının yanında" sloganı atıldı. Partinin hazırlanan afişinde ise ''Güven, Huzur, Gelecek!'' sloganı kullanıldı.

KURUCULAR KURULU
Geleneğe saygılı, vatandaşlık hukuku ve milli egemenlik konusunda modern ve çağdaş küresel bir siyaset anlayışını benimsediklerini ve geleneğe saygılı özgürlükçülüğün de ana felsefeleri olduğu parti toplantısında ilan edildi.

150 kişinin yer alacağı Kurucular Kurulu'nda Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) eski Başkanı Yusuf Ziya Özcan, eski AK Parti milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Selçuk Özdağ, Karar Gazetesi eski yazarı ve Mavi Marmara yolcularından Hakan Albayrak, Belediye Başkanı Halil Kulak, Nihal Olçok, Bayram Zilan, İl Eminiyet eski Müdürü Mevlüt Demir, bir dönem Başbakanlık başdanışmanlığı da yapmış olan Etyen Mahçupyan gibi çeşitli alanlarda tanınmış simalar yer alacak. Öte yandan Romanların, Alevilerin, Kürtlerin, Çerkezlerin, Trakyalıların temsiline de önem verildiği belirtildi.

 

Gelecek Partisi sandığa tosladı! Üye sayısından daha az oy aldı
Gelecek Partisi'nden yerel seçim kararı! O ilde AK Parti'ye tam destek Eski vekil Cuma İçten'e “sahtecilik”ten hapis!
Gelecek Partisi ve DEVA Partisi'nde Ankara depremi! Gelecek Partisi'nden Kurum itirafı: Sorunlara daha iyi gelecek! Seçimler yaklaşırken o partide büyük şok:Teşkilatın tamamı istifa etti Gelecek Partisi'nin 72 belediye başkan adayı açıklandı "Kılıçdaroğlu beni hayal kırıklığına uğrattı!" CHP'li vekil Saadet Partisi'ne geçti! Hasan Bitmez'in vefatı sonrası Meclis'te Saadet-Gelecek grubu düştü! Kılıçdaroğlu DEVA'dan sonra Gelecek Partisi'nden isimlerle görüştü Gelecek Partisi'nden şok istifa! ''Tabanda karşılığımız yok'' Saadet ile Gelecek Partisi'nden ilk grup toplantısı! 2 PARTİ ANLAŞTI Saadet Partisi ile Gelecek Partisi'nden TBMM'de grup kararı DEVA, Saadet ve Gelecek çatı parti kuruyor! Deva, Gelecek, Saadet Partisi'nden tepki çeken TBMM Başkanlığı hamlesi DEVA ve Gelecek Partisi birleşiyor mu? 'DEVA ve Gelecek partileri birleşiyor iddiası! Gelecek Partisi'nden Ümit Özdağ'ın açıklamasına tepki! Gelecek Partisi'nde deprem! 11 kurucu üye istifa etti Cübbeli Ahmet: Bizim sağcılar CHP'ye iyi bir kazık attılar Seçim sonrası üst düzey istifalar! Ankara Kuşu, Hasan Seymen'in ofisinde yakalanmıştı CHP’li Mehmet Sevigen’den Kılıçdaroğlu'na sert sözler! Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'dan açıklama! Gelecek Partisi'nde toplu istifa! Cumhur İttifakı'na destek kararı Ahmet Davutoğlu'nun partisinde toplu istifa! Haluk Bayraktar'dan Ahmet Davutoğlu'nun sözlerine cevap! İnce'den Millet İttifakı'na çağrı: Maskelerinizi düşürürüm...