Ezgi Eyüboğlu

Ezgi Eyüboğlu, Türk oyuncu. İstanbul Üniversitesi Iktisat Bölümünü bitirdikten sonra Bahçeşehir Üniversitesi ileri oyunculuk bölümünde master yapmıştır. 2012 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Aybige Hatun rolüyle ünlenmiştir. Ardından Sudan Bıkmış Balıklar dizisinde rol almıştır.

Tolgahan Sayışman'ın dizisindeki partneri belli oldu
Aşk orucunu bozdu! Ünlü oyuncu gönlünü bakın kime kaptırdı Listede kimler var kimler... Pınar Deniz'le sevgili olan Kaan Yıldırım'ın aşk defteri kabarık çıktı
Teşkilat’ta Mete Başkan’dan sonra bir şokta Ceren'den! Ajan Ezgi Eyüboğlu veda ediyor! Miray Daner'den ilan-ı aşk! Oğulcan Engin ile fotoğrafını paylaştı Ezgi Eyüboğlu ile Kerim Çarmıklı aşkında şaşırtan detay ortaya çıktı! Meğer eski eşiyle... Miray Daner - Oğulcan Engin birlikteliğinin ardından Ezgi Eyüboğlu, Kerim Çarmıklı ile görüntülendi Teşkilat dizisinin Ceren'i Ezgi Eyüboğlu Ankaralıları kızdırdı Teşkilat dizisinin Ceren'i Ezgi Eyüboğlu'ndan Oğulcan Engin'e olay gönderme Ezgi Eyüboğlu'ndan ayrılan Oğulcan Engin'e babası Sinan Engin destek oldu Ayrılığın ardından, Ezgi Eyüboğlu ve Oğulcan Engin aralarındaki son bağı da kopardı! Oğulcan Engin'den Ezgi Eyüboğlu açıklaması... Ayrılık sorusuna bakın ne cevap verdi Oğulcan Engin ve Ezgi Eyüboğlu ayrıldı mı? Şaşırtan hamle Ezgi Eyüboğlu kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne? Oğulcan Engin ve Ezgi Eyüboğlu'ndan aşk paylaşımı! Oğulcan Engin ve Ezgi Eyüboğlu el ele! Ezgi Eyüboğlu’nun romantik paylaşımına Seda Sayan’dan yorum! 'Ezgi Eyüboğlu kaleyi içten fethetti!' Ezgi Eyüboğlu Kimdir ? Seda Sayan'dan gelin adayı Ezgi Eyüboğlu'na: Çok güzelsin! Oğulcan Engin ve Ezgi Eyüboğlu 1000 TL'lik şezlongda... Oğulcan Engin'den romantik paylaşım! ''Oğlumla çok yakışıyorlar'' Seda Sayan müstakbel gelinini böyle övmüştü! Ünlü oyuncu Oğulcan Engin ile aşk mı yaşıyor? Yol Arkadaşım 2 filminin konusu nedir? "Bildiğim kadarıyla aldatılmadım!" Konsere gitti neye uğradığını şaşırdı! Demet Özdemir: 6 yılın acısını çıkardım! Seçkin Özdemir'e açıklama mı yapıyor?