Hande Soral ve İsmail Demirci evlendi...

Oyuncu Hande Soral ve İsmail Demirci aileleri ve yakın dostlarının katıldığı bir törenle evlendi. Çiftin düğün törenlerine Ekin Türkmen, Serken Keskin, Tugay Mercan, Mert Öcal, Çağatay Tosun gibi pek çok ünlü isim katıldı.

Yeni sezonda İsimsizler dizisinin kadrosuna dahil olan Hande Soral ile meslektaşı İsmail Demirci 2,5 yıl önce başlayan birlikteliklerini dün akşam resmiyet kazandırdı. İkilinin düğün törenine sanat dünyasından da pek çok isim katıldı. Hande Soral'ı yalnız bırakmayanlar arasında kendisi gibi oyuncu olan Bensu Soral da vardı. Soral kardeşlerin pistte coştuğu anlar geceye damga vurdu.

Geceye; Ekin Türkmen, Serken Keskin, Tugay Mercan, Mert Öcal, Çağatay Tosun, Yönetmen Erol Özlevi, Kaan Yıldırım, Ezgi Eyüboğlu, Barış Kılıç ve eşi, Metin Akdülger, Görkem Sevindik, Burak Sevinç, Selen Uçer, Çağdaş Onur Öztürk, Arif Pişkin, Mehtap Bayrı gibi ünlü isimler de katıldı.

Hande Soral ve İsmail Demirci evlendi... ile ilgili etiketler Hande Soral İsmail Demirci evlendi
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.