Drift

Drift, aslında bir sürüş tekniğidir ve otomobil sporları arasında, motor sporları içerisinde anılır. Drift, gerçek anlamda bir motor sporudur. Drift sporunda viraja, arkadan kayma açısının öne göre daha fazla olması ve sürücünün virajın açısına göre aracını ayarlaması sonucu oluşan; viraj içerisinde ilerleyerek, gerektiğinde direksiyona ters kontralar vererek (Örn. viraj sola ilerliyor ise direksiyonu sağa çevirerek) araç sürme tekniğidir.

Drift atan alkollü sürücüye rekor ceza geldi!
Drift yapan genç spiker trafiği birbirine kattı: "Yıkmaya geldim...” Kara yolunu kapatarak drift attılar! İşte o görüntüler...
Düğün konvoyunda drift pahalıya patladı! Başakşehir'de aracıyla drift yapan zanlı, polis ekipleri tarafından yakalandı! Karda drift şovu, 9 bin 125 liraya patladı Gelin ve damadı araçtan çıkarıp etraflarında drift attı! Araç, drift yapan sorumsuz sürücüsünü adeta dışarı fırlattı! Hataylı çiftçiden ilginç kar sevinci: Traktörüyle drift yaptı! Damat istedi onlar yaptı! 'Yok artık' dedirten anlar... Silahlı ve driftçi magandalar yakalandı! Antalya’da silahlı driftli maganda görüntüleri pes dedirtti Korkunç anları sosyal medyada paylaştı! Sonucu kötü oldu 'Gözünüzün önünde drift atacağım' 'Pes' dedirten savunma! 2021'in trafik cezaları belli oldu Düğün konvoyunda tepki çeken drift görüntüleri 'Kargom nerede' diyenlere cevap: Drift yapıyor İstanbul'da inanılmaz kaçış! Mansur Yavaş'ın sağ kolu, külliye önünde drift yaptırdı! Trafiğe kapalı alanda dansözlü parti! Yer: İstanbul... Bunu yaptılar! Bir de paylaştılar Yer: İstanbul... Bunu yaptılar! Bir de paylaştılar Drift görüntülerini yanlışlıkla polise gönderdi Drift yapan sürücüyü uyardı... Dehşeti yaşadı! Drift yapan ambulans şoförüne soruşturma İşte 2020 yılının 'zamlı' trafik cezaları! Magandalar trafikte terör estirmeye devam ediyor! Polis, drift yapan sürücünün peşinde! Magandalar, rahatsızlık vermeye devam ediyor!