Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul, Ankara ve İzmir adayları belli oldu!

Yeniden Refah Partisi'nin İzmir Büyükşehir Adayı Cemal Arıkan, Ankara Adayı Suat Kılıç ve İstanbul Adayı Mehmet Altınöz oldu.

Son dakika haberi: 31 Mart yerel seçimlerine haftalar kala siyasi partiler de adaylarını art arda duyuruyor.

Son olarak Yeniden Refah Partisi adaylarını ilan ediyor.

Programda konuşan Genel Başkan Fatih Erbakan, "Toplantımızı hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu salona iyi bakın. Bu salon yeni bir dönemin başladığının işaretidir. Biz davamızın erlerine maaş, makam aracı vermiyoruz. Tam tersine bu dava erleri bir de kendileri para harcıyor, külfetlere katlanıyor. Allah sizlerden razı olsun.

Türkiye ve dünyada beş ayda yüzde 80 büyüyen başka bir parti var mı? Bu 1969’da çekilen besmelenin bereketinin devam ettiğini gösteriyor. Milli görüş sadece bir siyasi hareket değildir: ahlak, merhamet, liyakat, feraset demektir. Artık milli görüş vaktidir. Milletimizi ahlaklı belediyecilikle tanıştırmaya hazırız" dedi.

İşte Yeniden Refah Partisi adayları:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Arıkan oldu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Suat Kılıç oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz oldu.

 

YENİDEN REFAH'IN SEÇİM BEYANNAMESİNDE 22 BAŞLIK VE 100 MADDE VAR

Yeniden Refah Partisi’nin seçim beyannamesi 22 başlık ve 100 maddeden oluşuyor. Çocuklar, gençler, kadınlar, yaşlılar ve engelliler için ayrı başlıkların olduğu beyannamede ‘uyuşturucu ve LGBT ile mücadele’, ‘sokak köpekleri sorunu’ gibi hususlara da değinilecek. Beyannamede ‘kentsel dönüşüm’, ‘yoksullukla mücadele’, ‘nepotizm’ ve ‘şeffaf belediyecilik’ gibi konulara da özel olarak yer veriliyor.

Ayrıca beyannamede ‘yeşil şehirler’, ‘kentlerde kreş hizmetleri’, ‘sadece kadınların kullanabileceği toplu ulaşım araçları’, ‘orman parkları’, ‘e-spor’ ve ‘drift pistleri’ gibi vaatler de bulunuyor.

Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul, Ankara ve İzmir adayları belli oldu! ile ilgili etiketler Yeniden Refah Partisi