15 yaşındaki Soner'in ölümüne neden olmuştu: Hız sınırını aştığı görüntüleri çıktı

Bursa'da otomobiliyle çarptığı 15 yaşındaki motosikletli Soner Sevim’in ölümüne neden olan Muhammet Baha Çetiner'in 200 kilometre hızı aştığı görüntüleri ortaya çıktı

Bursa’da, otomobiliyle çarptığı motosikletli 15 yaşındaki Soner Sevim’in ölümüne neden olan Muhammet Baha Çetiner’in kazadan kısa süre önceki sosyal medya paylaşımları ortaya çıktı.

TESLİM OLDU

Kaza anı da iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Kazanın ardından kaçan otomobil sürücüsü Muhammet Baha Çetiner, yaklaşık 2 saat sonra emniyete giderek teslim oldu.

ALKOLLÜ VE EHLİYETSİZ

Alkollü ve ehliyetsiz olduğu tespit edilen Çetiner, ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Sürücünün 2021 yılından ‘mala zarar verme’, ‘drift’ ve ‘polisin dur ihtarına uymamak’ suçlarından kaydı olduğu ortaya çıktı.

HIZ SINIRINI AŞMIŞ

Öte yandan kazadan önce Muhammet Baha Çetiner’in yüksek hızda seyrettiği anlardan görüntüleri ortaya çıktı. Çetiner’in çeşitli zamanlarda ve kazadan kısa süre önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, aracıyla 200 kilometrenin üzerinde hız yaptığı görüldü.

 

15 yaşındaki Soner'in ölümüne neden olmuştu: Hız sınırını aştığı görüntüleri çıktı ile ilgili etiketler Bursa soner hız sınırı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.