Didem Soydan

Üniversite yıllarında çalıştığı Diesel adlodacı Ümit Ünal tarafından modellik teklifi gelince bir ay sonra La Russie defilesinde yer aldı. Bu defilede birçok ünlü modacı ve fotoğrafçı tarafından beğenildi. Modellik kariyerinde hızlı adımlarla ilerleyen Didem Soydan Türkiye'nin birçok ünlü modacısıyla birlikte çalıştı. İstanbul'da düzenlenen moda haftaları kapsamındaki Fashion Week defilelerinde tasarımcıların en çok tercih ettiği modeller arasında yer aldı.

Didem Soydan, modellik işine girmeden önceki işinde yani Diesel mağazasında sonradan modacı olan Umut Eker ile birlikte çalışıyorlardı.

1 Nisan 2014 tarihinde İtalya`nın Verona kentinde düzenlenen Uluslararası Calzedonia Summer Show`da Didem Soydan da podyuma çıktı. Calzedonia Summer Show da podyuma çıkan ilk Türk mankendir.

Şarkıcı Can Bonomo ile olan ilişkisi medyada yankı uyandırdı. Haziran 2016'da ayrıldılar.

2012 yılından itibaren de dizi filmlerde oynamaya başladı.

5 Şubat 2015 tarihinde piyasaya çıkan Cem Adrian'ın albümü "Siyah Bir Veda Öpücüğü"nde yer alan "Yalnızlık" şarkısına çektiği klipte Didem Soydan da rol aldı.

2015 yılında "Aşk Yeniden" adlı dizide Özge Özpirinçci, başrollerini Buğra Gülsoy, Mert Öcal ve Didem Soydan ile paylaştı.

Kariyerine ABD'de devam etmek isteyen Didem Soydan, Temmuz 2016'da Newyork'daki bir modellik ajansıyla anlaşma imzalayarak oraya yerleşti.

FİLMLERİ VE DİZİLERİ:

2015 - Aşk Yeniden (İrem) (TV Dizisi)
2014 - Mutlak Adalet (Memur) (Sinema Filmi)
2013 - Güzel Çirkin (Lena) (TV Dizisi)
2013 - Aramızda Kalsın (Yelda)(TV Dizisi)
2012 - Uçurum (TV Dizisi)
2012 - Bir Hikayem Var (Sinema Filmi)

Didem Soydan, kendisini aldatan sevgilisinden bakın nasıl intikam aldı
Can Bonomo'yu unutamadığı iddia edildi! Didem Soydan'dan açıklama Can Bonomo ne yaptın? Didem Soydan'a fena gönderme
Didem Soydan'dan cesur pozlar! Yarı çıplak denize girdi Ünlü manken Didem Soydan'dan özel hayatıyla ilgili açıklama! Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz yeni bir aşka yelken açtı Didem Soydan gitti, yerine bambaşka biri geldi! 15 yıl sonra saç rengini değiştirdi Serenay Sarıkaya, Didem Soydan'ın sevgilisi Burak Deniz'le aşk mı yaşıyor? Tuğçe Kazaz 23 Eylül'de LGBT karşıtı yürüyüş düzenleneyeceğini duyurdu Didem Soydan bikinili karelerini paylaştı, Instagram yıkıldı Didem Soydan derin göğüs dekoltesi ve mini şortuyla baş döndürdü Didem Soydan ve Burak Deniz Ayrılık Hasretine Dayanamadı! Bu Kadın Cennetten Çıkma! Didem Soydan En İddialı Pozunu Bugün Verdi! Güliz Ayla ile Ege Çubukçu ayrılığının sebebi Didem Soydan mı? Ünlü manken Didem Soydan'a hakaret eden sanık hakim karşısına çıktı Pulp Fiction'ın Mia'sı ile tıpatıp aynı oldu! İmaj değiştiren Didem Soydan güzelliğiyle büyüledi Didem Soydan’dan Olay İtiraf! Ailesi Gayrimeşru Torun İstiyor! Maraş’lı İle Aşk Yaşıyor! Ayakkabıla Didem Soydan'dan 'sigara' açıklaması! "Kendimden utanıyorum!" Burak Deniz ile sevgilisi Didem Soydan koronavirüse yakalandı Yılmaz Erdoğan ile Didem Soydan sosyal medyayı salladı "Didem ile gizlimiz saklımız yok!" Burak Deniz'i yıkan haber! Gece yarısı hastaneye gitmişti... Gerçek ortaya çıktı! Didem Soydan apar topar hastaneye kaldırıldı Ünlü manken hastanelik oldu! Didem Soydan aşkını itiraf etti! Burak Deniz ve Didem Soydan'dan aşk pozu! Didem Soydan'dan 'Burak Deniz' itirafı! Didem Soydan kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? Didem Soydan ve Burak Deniz böyle yakalandı!