Didem Soydan gitti, yerine bambaşka biri geldi! 15 yıl sonra saç rengini değiştirdi

Didem Soyan 15 yıldır sarı renkte kullandığı saçlarına veda etti. İmaj değiştiren ünlü manken adeta bambaşka birine dönüştü. Soydan'ın son hali beğeni topladı. Sarı renkteki saçlarıyla görmeye alışık olduğumuz manken saçlarını koyu renge boyattı ve kaynak yöntemiyle uzattı. İşte son hali...

Oyuncu Burak Deniz ile aşk yaşayan Didem Soydan son olarak aktif olarak kullandığı Instagram hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu. Özel hayatıyla sık sık adından söz ettiren ünlü model imaj değişikliğine gitti.


Yıllardır sarı renkte kullandığı saçlarına veda eden Soydan saçlarını koyu renge boyattı. Yeni halini 755 bin takipçili Instagram hesabından paylaşam Soydan'a takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.

Didem Soydan gitti, yerine bambaşka biri geldi! 15 yıl sonra saç rengini değiştirdi

SARI SAÇLARINI KOYU RENGE BOYATTI

Verdiği cesur pozlarıyla Instagram'ı sallayan Didem Soyan bu kez de yeni imajıyla gündem oldu. Koyu renge boyattığı saçlarını kaynak yöntemiyle uzatan Didem Soydan son görüntüsüyle Instagram'ı adete yıktı geçti. Hayranlarının övgüler yağdırdığı 38 yaşındaki manken yeni halini ''15 yıllık sarı saçlarından vazgeçeceğini tahmin etmezdik değil mi?'' notuyla yayınladı.

didem soydan

TAKİPÇİLERİ ÖVGÜLER YAĞRDIRDI

Didem Soydan'ın yeni haline hayranlarından 'bambaşka biri olmuşsun', 'şahane görünüyorsun', 'bu kim peki', 'çok yakışmış', 'çok doğal durmuş', 'sarı renkten daha iyi olmuş' şeklinde yorumlar yağdı.

 

Didem Soydan gitti, yerine bambaşka biri geldi! 15 yıl sonra saç rengini değiştirdi ile ilgili etiketler Didem Soydan imaj son hali
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.