Tuğçe Kazaz 23 Eylül'de LGBT karşıtı yürüyüş düzenleneyeceğini duyurdu

'LGBT tercih değil dayatmadır' diyen eski manken Tuğçe Kazaz, Instagram hesabından yaptığı videolu bir paylaşımla 'LGBT işgaline dur' demek için, 23 Eylül'de Sultanahmet Meydanı'nda sonlanacak bir protesto yürüyüşü gerçekleştireceğini duyurdu. Kazaz, yaptığı açıklamada ''Hep birlikte bu LGBT işgalini durdurmalıyız'' ifadelerini kullandı.

Bir dönem din değiştirmesiyle gündemden düşmeyen, şimdilerde podyumlardan uzakta bir yaşam süren eski manken Tuğçe Kazaz, 23 Eylül'de Sultanahmet Meydanı'nda bir protesto yürüyüşü gerçekleştireceklerini açıkladı.

LGBT'nin tercih değil dayatma olduğunu savunan 40 yaşındaki eski manken, Instagram hesabından yaptığı videolu bir paylaşımla LGBT lobilerine karşı yürüyüş yapacağını duyurdu. ''Hep birlikte gelin bu LGBT işgaline karşı ses çıkaralım'' çağrısında bulunan Kazaz, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:


''Herkese merhaba. Ben 23 Eylül Cuma günü Sultanahmet Meydanı'nda sonlanacak LGBT karşıtı bir yürüyüş düzenliyorum. Çünkü LGBT öyle basitçe insan hakları, yaşam hakları diyebileceğimiz bir şey değil. LGBT lobileri şu anda dünyada nüfusu azaltmak istiyorlar. Ve bunun için de gelecek nesillerimizin cinsiyetlerine göz dikmiş durumdalar nesilin devamını durdurmak için. Bunun için medya organlarını kullanıyorlar, STK'ları kullanıyorlar. Ve siz buna karşıysanız eğer, sizi yapılan raporlarla cinsiyetçi, milliyetçi, ya da muhafazakar olarak tanımlıyorlar. Ve daha da kötüsü eğer ülkenizde bunu istemiyorsanız, genç nesillerinizi korumak istiyorsanız sizi insanlık suçu işliyormuşsunuz gibi gösteriyorlar dünya kamuoyuna. Onun için hep birlikte bu LGBT işgalini durdurmalıyız. En azından ses çıkartarak etkinisini azaltmalıyız ki yarın gelecek nesillerimizin devamlılığını koruyabilelim. Bu yürüyüş kesinlikle ve kesinlikle LGBT'li bireyleri, onların tercihlerini hedef almıyor. Tamamen onları o tercihlere zorlayan LGBT lobilerine karşı yapacağımız bir yürüyüş. Onun için sizler de Allah'ın men ettiğini yeryüzünde helal kılmaya çalışanlara 'dur' demek, ses çıkartmak istiyorsanız Sultanahmet Meydanı'nda sonlanacak 23 Eylül'deki bu yürüyüşte hep birlikte olalım. Bir olursak, irademizle sağlam bir ses çıkarırsak bunun etkisinin çok yüksek olacağına inanıyorum. Bununla ilgili, konunu detayları ile ilgili sosyal medya hesaplarımdan paylaşımlar yapmaya devam edeceğim. Hep birlikte gelin bu LGBT işgaline karşı ses çıkaralım.''

 

Geçtiğimiz günlerde Sabah Gazetesi'nden Tuba Kalçık'a röportaj veren Tuğçe Kazaz, ''Sanat camiasında LGBT'yi destekleyen isimler var. Sizin LGBT'ye yönelik tavrınız nedir?'' sorusu karşısında şu yanıtı vermişti:

Ben bireysel özgürlüklere çok değer veriyorum, kişilerin tercihlerine müdahaleyi doğru bulmuyorum ve korunması gerektiğine inanıyorum. Dolaysıyla burada söyleyeceklerim kesinlikle LGBT'li bireyleri hedef almıyor. Söyleyeceklerim onların tercihiymiş gibi onlara cinsiyetsizliği dayatan küresel LGBT lobisine karşı. Çünkü gençlerimiz kasten buna özendiriliyor ve yönlendiriliyor. LGBT bir tercih değil dayatmadır. LGBT aileyi yok etmek, nesli durdurmak, nüfusu azaltmak, dini ortadan kaldırmak, bu nesilleri ulus devletlere düşmanlaştırarak yıkmak ve şeytani düzenin sağlayıcısı olan tek dünya devletini kurmak için küresel şeytanın hayata geçirdiği bir operasyon ve Allah'a karşı açtığı bir savaştır.

Şu an dünyanın süper gücü ne ABD ne Çin'dir. Tek süper güç vardır dünyada o da LGBT lobisidir. Buna karşı çıkan devletleri bile yıkacaklar. O nedenle bu şeytanı bugün durdurmazsak o şeytan yarın insanlık neslini durduracak. Ne yazık ki, bu lobi sanat camiasından da bazı isimleri kendi amaçları için kullanıyor.


Tek amacı daha fazla gündeme gelmek, daha çok para kazanmak ve popüler olmak olan bu isimler de lobiye hizmet ediyor. Evlatlarımızın cinsiyetine göz dikmeye kimsenin hakkı yok. Ben de bu doğrultuda, LGBT işgaline dur demek için, 23 Eylül'de Sultanahmet Meydanı'nda sonlanacak bir protesto yürüyüşü başlatıyorum ve bu ülkenin genç nesillerini korumak isteyen herkesi de benimle birlikte yürümeye davet ediyorum.


Bu yürüyüş kesinlikle LGBT'li bireyleri ve onların tercihlerini hedef almıyor, tamamen onları o tercihlere zorlayanları hedef alıyor. Şunu da söylemek isterim; her ne kadar bu yürüyüşü Sultanahmet'te gerçekleştirecek olsak da, tüm Türkiye'yi kendi illerinde aynı gün ve saatte LGBT işgalini protesto etmeye davet ediyorum. Artık susmanın değil, ses çıkarmanın zamanıdır. Çünkü LGBT bir işgaldir ve durdurulmalıdır. Bununla ilgili tüm detayları sosyal medya hesaplarımdan da paylaşacağım.

Tuğçe Kazaz 23 Eylül'de LGBT karşıtı yürüyüş düzenleneyeceğini duyurdu ile ilgili etiketler Didem Soydan LGBT sultanahmet meydanı LGBT karşıtı yürüyüş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.