Cenk Küpeli


Demet Şener ve İbrahim Kutluay kısa bir süre önce boşandılar. Şener, kalbini yine bir basketbolcuya kaptırdı.Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Demet Şener, aşkını itiraf etti.Demet Şener yeni sevgilisi Cenk Küpeli ile yakalandı. Görüntüler 'Söylemezsem Olmaz' programında ekrana getirilince canlı yayına bağlanarak her şeyi itiraf etti.Ünlü model, ilişkisinin çok yakın bir zamanda başladığını söyledi ve "Ben özgür bir kadınım. Zorlu bir süreç yaşadım. Şu anda çok aşığım, çok mutluyum. Bu çok yeni bir ilişki" şeklinde konuştu.Şener,eski milli basketbolcu Cenk Küpeli ile aşk yaşadığı için çok mutlu olduğunu ilk kez itiraf etti. Kaynak: Cenk Küpeli kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Demet Şener'in yeni sevgilisi!

Demet Şener'in eski eşi Cenk Küpeli aşkta aradığı mutluluğu buldu
2021 yılında hangi ünlü isimler boşandı? İşte bu yıl evliliğini sonlandıran isimler Demet Şener'den ilan-ı aşk! Sevgilisi Tolga Arman ile romantik pozunu paylaştı
Demet Şener aşka geldi! Yeni sevgilisi Tolga Arman ile romantik tatilini paylaştı Tolga Arman ile aşk yaşayan Demet Şener eski eşi Cenk Küpeli ile tüm ipleri kopardı Demet Şener'den sonra İbrahim Kutluay'ın aşk bombası patladı! Berrak Tüzünataç ile sarmaş dolaş... Demet Şener aşk sarhoşu! Yeni sevgilisi Tolga Arman'la ortaya çıktı İşte sürpriz aşktan ilk kare! Demet Şener ile sevgilisi Tolga Arman böyle görüntülendi Demet Şener aşk iddiasını doğruladı! Cenk Küpeli'den boşandıktan sonra kalbini bakın kime açtı Edvina Sponza'dan ayrılan İbrahim Kutluay, İdil Yazar ile aşk mı yaşıyor? Demet Şener ile Cenk Küpeli yeniden mi evleniyor? Demet Şener ölümden döndü Şener-Küpeli boşandı ama... Sürpriz boşanmanın perde arkası! Ayrılığın sebebi şaşkına çevirdi! Demet Şener: Cenk mutfağa girmez! Demet Şener'den ailesiyle mutluluk pozu! Yeni eşi ve kızı arasında büyük gerginlik! Demet olmadan asla! Demet Şener'den nispet mesajları... Cenk Küpeli kimdir? Ne iş yapıyor? 'Oğlumuzu bizden kopardı!' Demet Şener bebek mi bekliyor? Demet Şener mankenliğe geri dönüyor! Şener ile Küpeli ticarete atılıyor! Demet Şener-Cenk Küpeli çifti aşkını böyle anlattı İşte Demet Şener'in yeni evi! Demet Şener balayından dönüp yoga okulu açacak! İbrahim Kutluay: Bizi bu konuların dışında tutun! İbrahim Kutluay: Ben yandım oğlun yanmasın!