Demet Şener'den ilan-ı aşk! Sevgilisi Tolga Arman ile romantik pozunu paylaştı

İbrahim Kutluay ile boşandıktan sonra 2019 yılında iş insanı Cenk Küpeli ile evlenen ve bu evliliği de 19 ay süren 44 yaşındaki iki çocuk annesi ve manken Demet Şener aradığı aşkı iş insanı Tolga Arman'da bulmuştu. Şener, sevgilisiyle çekilen bir fotoğraf karesini Instagram'dan 'Sonsuz aşkım' notuyla paylaştı.

İrem ve Ömer adında iki çocuğu bulunan Demet Şener, ihanetine uğradığı İbrahim Kutluay ile 11 yıllık evliliğini 2018'de sonlandırmış ardından 2019 yılında iş insanı Cenk Küpeli ile evlenmişti. Ancak Şener aradığı mutluluğu Cenk Küpeli'de de bulamamış ve 19 aylık evliliğini 13 Ocak'ta sonlandırmıştı. Biten ikinci evliliğinin ardından lojistik işiyle uğraşan iş insanı Tolga Arman ile yakın zamanda aşk yaşamaya başlayan Demet Şener, Instagram hesabından sevgilisine olan aşkını gözler önüne serdi.


Yaklaşık beş aydır aşk yaşadığı Tolga Arman ile çekilen fotoğrafını, 782 bin takipçili Instagram hesabından paylaşan Demet Şener kareye 'Sonsuz aşkım, iyikim' notunu düştü. Aralarında Hadise, Safiye Soyman, Oylum Talu, Berna Arıcı gibi isimlerin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi tarafından beğenildi.

İşte Demet Şener'in o paylaşımı...

Demet Şener'den ilan-ı aşk! Sevgilisi Tolga Arman ile romantik pozunu paylaştı

 

 

Demet Şener'den ilan-ı aşk! Sevgilisi Tolga Arman ile romantik pozunu paylaştı ile ilgili etiketler Demet Şener İbrahim Kutluay Cenk Küpeli Instagram Sosyal Medya Tolga Arman
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.