Demet Şener ölümden döndü

Geçtiğimiz günlerde iş insanı Cenk Küpeli ile olan evliliğini sonlandıran eski manken Demet Şener ölümden döndü. Şener'in bardağın içinde bulunan kürdanı fark etmeyerek bardaktan su içtiği ve hastanelik olduğu öğrenildi.

Eski manken Demet Şener, sevenlerini korkuttu. Su içtiği bardağın içindeki kürdanı fark etmeyen Demet Şener, hastaneye kaldırıldı. Midesine saplanan kürdan yüzünden operasyon geçiren manken, iki gün hastanede yattı.

Demet Şener ölümden döndü

Şener'in sağlık durumuna ilişkin yazısında açıklamalarda bulunan Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt olayı tüm detaylarıyla anlattı.

İşte Cankurt'un yazısı;

"Geçen ay, "hayattan beklentilerimizin farklı olduğuna karar vererek ve üzülerek ayrıldık" dediği 19 aylık eşi Cenk Küpeli'den boşanan Demet Şener, ölümden döndü. İki gündür hastanede olduğunu öğrendiğim Demet Şener'i aradım.

Karnında büyük bir ağrıyla acile kaldırıldığını söyleyen Demet Hanım, şimdi iyi olduğunu belirtip başına gelenleri anlattı. "Evdeki yardımcım, su içtiğim bardağı yıkamak üzere mutfağa götürürken ortada gördüğü bir kürdanı içine atmış.

Demet Şener ölümden döndü - Resim : 2

Ben de sabah çocuklarla aceleyle çıkarken o bardağa su doldurup içtim. Hemen hastaneye koştum. Mideme saplanan kürdanı operasyonla çıkardılar. Çok şükür ki erken müdahale edildi" diyen Demet Hanım, şimdi iyi olduğunu söyledi.

Bugün taburcu olacağını söyleyen Demet Hanım'dan geçen ay boşandığı eşi Cenk Küpeli'nin de ziyaretine geldiğini öğrendim. Görünmez kaza dedikleri bu olsa gerek; büyük geçmiş olsun."

Demet Şener ölümden döndü ile ilgili etiketler Demet Şener manken Cenk Küpeli eski manken kürdan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.