bira

Bira, dünyadaki en eski ve en yaygın alkollü içeceklerden biridir. Su ve çaydan sonra en popüler üçüncü içecek konumundadır. Tahıldan üretilmektedir - yaygın olarak arpa kullanılır, ancak buğday, mısır ve pirinç de kullanılan ürünler arasındadır.

2024 bira fiyatları! Efes, Bomonti, Tuborg, Amsterdam kaç TL oldu?
Dünya'nın en derin noktasına inip bu garip manzarayla karşılaştılar Bira fiyatlarına 15 liralık dev zam! Enflasyon verileri...
Alkol kullananlara kötü haber! Zam geldi! Sosyal medyada isyan ettiren görüntü: Eşeğe bira içirmeye çalıştı Bira fiyatlarına dev zam! Tuborg grubunun zamlı listesi ortaya çıktı Bir bira grubuna daha zam geldi Zamlı güncel alkol fiyatları listesi 26 Kasım 2021! Bira ile rakıya zam geldi mi? Tiryakilere kötü haber: Alkole yeni zam geldi! Bira fiyatları ne kadar oldu? Amsterdam'da Ayasofya Camisi'nin camlarını bira şişeleriyle kırdılar! Bira kilo aldırır mı? Hangi Bira kaç kaloridir? Bira ve rakıya zam geldi mi? 1 Eylül 2020 zamlı alkol fiyatları listesi Bomonti Bira Fabrikası yıkılıyor AYM noktayı koydu! Saat 22'den sonra içki satışı Konya'da bira fabrikasında patlama! Vücudu kendiliğinden bira üretiyor! 'Zilli' ve 'Delikanlı' üretilmeyecek! Anadolu Efes o ürünlerin üretimini durdurdu... Efes’e cinsiyetçilik boykotu! Tuborg bira fiyatları 2019! Zamdan sonra... Efes Pilsen bira fiyatları ne kadar? Efes bira fiyatları kaç para oldu? Düştü mü? Torku, bira üretiyor mu? Nerede satılıyor? Efes Pilsen bira fiyatları ne kadar? Keneddy Bakırcıoğlu'ndan olay gol sevinci... Alman bira firması şok yazısı görüntüsü! Bira şişesine "La İlahe İllallah" yazdılar! / ÖZEL Efes Pilsen'e yönelik boykot sonrası Tuncay... Efes Pilsen'e bira boykotu çığ gibi büyüyor!